<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Indret dit hjem efter din personlighed og oplev et kvalitetsløft af din hverdag

Dette er sponsoreret indhold fra moebelkompagniet.dk, publiceret 29.10.2020.

Det kan være både sjovt og udfordrende at skulle indrette sit hjem. Ikke nok med at de enkelte møbler skal være pæne, praktiske og behagelige, skal de også gerne gå op i en højere enhed, når du tænker med samspillet og den røde tråd for øje. Et godt råd til at klare sig godt på det boligindretningsmæssige er, at tænke alle aspekter ind i processen – her gælder ikke mindst egen personlighed, således at rummene i dit hjem kan understøtte dig i din hverdag.

Lad din personlighed understøttes af din indretning

Umiddelbart lyder det jo tiltalende at lade sin indretning og personlighed være i overensstemmelse med hinanden. Rent praktisk opstår spørgsmålet dog om, hvordan dette reelt kan føres ud i livet. Her handler det ofte om at danne et overblik over sig selv, sine præferencer og sin livsstil. Tag for eksempel med fordel udgangspunkt i følgende liste:

  • Tænk på, hvordan du bruger eller gerne vil bruge det enkelte rum. Valget af møbler skal gerne kunne understøtte dette på bedst mulig vis. Indbyder rummet til afslapning, kan du for eksempel have bløde sofaer og stole for øje. Er det tværtimod arbejdsomhed, der skal prioriteres, kan du ligeledes finde møbler og endda sofaer, der bedre understøtter dette. Se eksempler her.
  • Overvej den røde tråd. Er der overensstemmelse og sammenhæng i det enkelte rum, kan dette give overskud i hverdagen og mere ro i hovedet.
  • Sørg også gerne for at have tænkt praktikaliteter ind. Det går for eksempel ikke at have en sofa, der kræver meget vedligeholdelse og omstændigt rengøring, hvis det ikke falder dig naturligt eller behageligt at skulle opprioritere disse elementer.

Overvej, hvad der virker for dig, og lad dig ikke overvælde af tiden trends

Det kan være en god idé at tage et skridt tilbage fra boligindretningsrådene og se indad til egne behov.

Følg
Jyllands-Posten