<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Valg af sand til byggeprojekt: 4 ting du skal overveje

Der er meget, der skal overvejes, når du skal bruge sand til dit næste byggeprojekt. Projektets størrelse og formål er to af de vigtigste ting, men størrelsen på sandkornene, og hvordan sandet skal leveres, har også noget at sige. Læs her 4 ting, der er værd at overveje, når du skal vælge sand.

1. Hvad skal du bruge sandet til?

Når du skal vælge dit sand, er det vigtigste spørgsmål, hvad det skal bruges til. For eksempel er strandsand rigtig godt til sandkasser, mens filtersand er godt at bruge i forbindelse med rør- og kloakarbejde, da det kan aflede vand fra rørene, og rester af filtersand kan også bruges i stedet for vejsalt. Men der findes mange, mange flere typer sand, og det kan være svært at finde ud af, hvilken type, der er bedst til dit projekt. Hos Grusogaffald.dk kan du finde sandtyper til alle formål til levering på Sjælland, og på siden kan du også læse meget mere om, hvad de forskellige typer sand skal bruges til.

2. Hvor store sandkorn skal du bruge?

Afhængigt af dit projekt kan det være en god idé også at gøre dig overvejelser om, hvor store sandkornene i sandet skal være. Hvis du for eksempel skal bruge støbesand til at støbe stolper, så er det fint at bruge sand med korn i størrelsen 0-4 mm. Men skal du støbe en konstruktion, kan det være en god idé at bruge sand med større korn. Der er dog hjælp at hente, og hos Grusogaffald.dk er de altid klar til at svare på spørgsmål, så du finder den type sand, der passer allerbedst til dig, og de leverer til hele Sjælland.

3. Hvor meget sand skal du bruge?

Det kan være svært at overskue, hvor meget sand du skal bruge til dit projekt. Men hvis du kender målene på dit projekt, kan du nemt beregne, hvor meget sand der skal bruges. Hos Grusogaffald.dk, finder du en mængdeberegner, hvor du let kan indtaste målene på dit projekt, og så får du svaret på, hvor meget sand, du skal bestille. Når du bestiller dit sand til levering på Sjælland, får du også hurtigt en pris, så du let kan overskue, hvad dit sand kommer til at koste.

4. Hvordan skal sandet leveres?

Når du skal have sand leveret, kan det foregå på mange måder. Hos Grusogaffald.dk, der leverer sand til hele Sjælland, kan du selv vælge, hvilken måde sandet skal leveres på, så det bliver lettest for dig at arbejde videre. Sandet kan for eksempel blive tippet af i en bunke, men det kan også leveres i bigbags eller container, og du vælger helt selv, om sandet skal leveres på kantstenen eller over hækken.

Uanset hvilket sand du vælger, kan Grusogaffald.dk levere sand på hele Sjælland, og mangler du sand hurtigt, kan de også hjælpe. De leverer nemlig i løbet af 1-3 dage, så du kan komme hurtigt fra tanke til handling og færdiggøre dit projekt med den rette sandtype og mængde.

Følg
Jyllands-Posten