<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her
Direkte

Apple overrasker med ny iPhone i gamle klæder

Ja, du læste rigtigt. For en gangs skyld har Apple ikke blot set fremad, men også taget en tur ned ad Memory Lane ift. deres nyeste skud på iPhone-stammen.

Dette er sponsoreret indhold fra YouSee, publiceret 14.10.2020.

Med iPhone 12, som kan forudbestilles om ganske få dage, bliver forbrugerne nemlig præsenteret for en smartphone, der tydeligvis er inspireret af nogle af techgigantens tidligere modeller.

Læs mere om iPhone 12, som kommer i fire forskellige varianter, her på siden.

iPhone 12 kommer i et kantet design

De sidste mange år har Apple holdt sig til et blødt, kurvet design, når det kommer til deres iPhones. I år overrasker de imidlertid ved at hente inspiration fra nogle af de allerførste iPhones, der kom på markedet. De nyeste smartphones fra Apple byder således på et mere ”kantet” look end set længe, og samtidig har de et fladt display.

At Apple er gået i denne overraskende retning med deres design, betyder heldigvis ikke, at du får en smartphone, der ikke til fulde lever op til alle dine høje forventninger til designet. Faktisk klæder dette nye, ”gamle” design iPhone 12 utroligt godt og giver den et helt særligt look, som naturligvis stadig er strømlinet med Apples overordnede designlinje.

Den nye iPhone 12 og den mindre iPhone 12 Mini fås i fem forskellige farver: Sort, hvid, rød, grøn og blå, imens iPhone 12 Pro og Pro Max fås i silver, graphite, gold og pacific blue. Der er altså noget for enhver smag.

Tag roligt din nye iPhone 12 med på eventyr

Du kender sikkert til frygten for at komme til at ødelægge den smartphone, du bruger til stort set alt mellem himmel og jord. Med iPhone 12 kan du ånde en smule mere lettet op. Her får du nemlig en smartphone, hvis skærm kan holde til fire gange mere, end det har været tilfældet med tidligere modeller. Skærmen er kort og godt fire gange stærkere end nogensinde før, og taber du din elskede smartphone, er der således markant større chance for, at den overlever.

Foruden at iPhone 12-modellerne kommer med en stærkere skærm, er de også alle IP68-certificerede. Det vil sige, at de kan holde til at være nedsunket i seks meter dybt vand i helt op til 30 minutter. Dét har du naturligvis sjældent brug for at benytte dig af, men certificeringen betyder, at din smartphone sagtens kan tages med til pool party eller ud på lange gåture i regning. Skulle du komme til at spilde på den, klarer den også dét.

Forevig alt det, der sker omkring dig med iPhone

Med iPhone 12 sætter Apple barren inden for smartphonefotografering særdeles højt. Faktisk kommer Pro-modellerne med kameraer, der med længder overgår mange af de ”almindelige” kameraer, du i dag finder på markedet.

I de nyeste iPhones er der blandt andet fokus på, at du skal kunne tage gode billeder i mørke, og at du skal kunne få det hele med. Derfor er night mode og vidvinkel noget af det, der har fået særligt meget opmærksomhed.

Med iPhone 12 kan du nemt forevige alt det, der sker omkring dig – og endda i fantastisk kvalitet, der udfordrer selv professionelle kameraer.

Følg
Jyllands-Posten