<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her
Direkte

iPhone 12: Her er de vigtigste features i den nye iPhone

Den nye iPhone 12-serie er landet, og den er lige så innovativ, som vi forventer det af Apple. Nyt kamera, ny flot skærm, lynhurtig processor, 5G og et batteri med trådløs opladning, der kan hjælpe dig igennem en hel dag med din iPhone ved hånden. Den helt store nyhed er, at iPhone 12 er kompatibelt med 5G - hvilket også var ventet op til lanceringen.

Dette er sponsoreret indhold fra Telenor, publiceret 14.10.2020.

Der er masser af nye features i den nye iPhone 12-serie, der kommer i ikke mindre end fire forskellige udgaver. Der er selvfølgelig den “normale” iPhone 12. Derudover er der en mini-udgave, en iPhone 12 Pro og en iPhone Pro Max. iPhone 12 Pro og Pro Max er skabt til at yde det maksimale, hvor Pro Max har en kæmpe skærm på hele 6,7”.

iPhone 12 og iPhone 12 Mini er faktisk fuldstændig ens - Mini er bare mindre. Så står valget mellem de to, er det udelukkende skærmstørrelse, du skal vælge ud fra.

For din og dit overbliks skyld har vi samlet alle de vigtigste features til de nye iPhones lige her.

Du kan opleve iPhone 12 hos Telenor lige her.

Hvordan ser iPhone 12 ud?

Designet på iPhone har altid været rimelig ens dog med den forskel, at de første iPhones havde runde kanter, og de nyere har haft mere “kantede kanter” for så at gå tilbage til de bløde kanter igen. Skiftet dog sket igen, hvor vi med iPhone 12 oplever knivskarpe rette linjer.

iPhone 12-serien sender tankerne tilbage til den meget populære iPhone 4, der i sin tid var den første iPhone, der havde skarpe kanter. iPhone 12 bringer en komplet sammenhæng med resten af Apples line-up med sig, da den med sine skarpe linjer fuldender billedet blandt alle Apples devices.

Du kan især se, hvordan de skarpe linjer komme til udtryk ved Pro-modellerne med deres lækre finish i ”stainless steel”. Farverne på de store Pro-modeller er afdæmpede med metallisk guld, sort, blå og sølv. iPhone 12 og iPhone 12 Mini kan du derimod få i sort, hvid, rød, grøn og blå.

Kameraet på iPhone 12 Pro og Pro Max er bedre end nogensinde

Med iPhone 12 Pro får du et kamera, der skubber til grænserne for kamerastandarden på smartphones. Med både vidvinkel og ultravidvinkel kombineret med nattilstand kan du fange alle dine særlige øjeblikke, selv når der ikke er meget lys. Både dag og nat kan du indfange det, du oplever, og takket være vidvinkelkameraet bliver der opfanget 27 % mere lys.

Selve styresystemet i kameraet gør også, at du altid vil have fokus på det, du ønsker at fotografere. Dit kamera i iPhone 12 Pro foretager 5000 justeringer i sekundet, og med LiDAR-teknologien opnår du 6 gange hurtigere autofokus i svagt lys.

Med iPhone 12 Pro Max er rammerne ikke bare skubbet, men de er sprængt i stykker. Med flere pixels og en 47 % større sensor har du med vidvinkelkameraet mulighed for at indfange mere end nogensinde. Faktisk vil du kunne fotografere 87 % mere lys med iPhone 12 Pro Max. Og med automatisk billedstabilisering med sensorforskydning bliver alle dine billeder knivskarpe.

Skærmen i iPhone 12

Over hele linjen af iPhone 12 er der tale om OLED-skærme og Apples egen Super Retina XDR-teknologi. Da Apple udgav iPhone 11, var det kun Pro-modellerne, der fik OLED, men i år er det altså samtlige udgaver i iPhone 12-serien. Dermed er der altså tale om en opgradering fra den foregående model, især fordi teknologien bag OLED har udviklet sig.

Faktisk har iPhone 12 dobbelt så mange pixels end sin forgænger, iPhone 11. Desuden lover Apple, at iPhone 12 med sit “Ceramic Shield” kan holde til flere slag og tab, end iPhone 11. Faktisk skal iPhone 12 være fire gange mere holdbar, hvis du taber den, end forgængeren.

Med iPhone 12 Pro og Pro Max får du hele 120 Hz, og det er altså en meget hurtigt skærmopdateringshastighed. Det gør, at du kan nyde film og spil på din iPhone 12 Pro og Pro Max i en lind strøm, hvor du får en dynamisk og krystalklar oplevelse. Det skyldes også, at Apples egen teknologi, ProMotion, automatisk justerer opdateringsfrekvensen, så den er optimal i forhold til det indhold, du afspiller.

Alt i alt gør det, at du får en mere flydende oplevelse, når du nyder indhold på din iPhone 12.

iPhone 12 med ny A14 Bionic Chip og 5G

Det, der styrer hele maskineriet i den nye iPhone-serie, er Apples nye A14 Bionic Chip, som er den hurtigste i en smartphone, nogensinde. CPU’en i iPhone 12 er 50% hurtigere end nogen anden CPU i enhver anden smartphone. Det kommer dig til gode, hvis du vil se film eller spille på din iPhone 12 - det kan den nemlig uden forstyrrelser.

Og netop på gaming-fronten er Apple virkelig gået forrest. Det meget populære League of Legends, der ses og spilles af millioner verden over, er nu tilgængeligt på iPhone 12, hvor Apple lover responsivt og flydende gameplay. Faktisk kan du “game” fra din IPhone 12, som var det en computer.

Det er både på grund af den stærke indmad og det hurtige 5G-netværk, som iPhone opererer på.

Telenor inkluderer skærmskift, når du køber den nye iPhone

Skal du have fingrene i den nye iPhone 12 som noget af det første? Det er der mange, der gerne vil. Det er nærmest blevet til en religion for mange at have den nyeste iPhone. Men netop fordi telefonen er så vigtig for rigtig mange mennesker, er det også vigtigt at kunne nyde den uden bekymringer.

En helt ny telefon der bliver tabt og går i stykker. Det er så brandærgerligt, at det næsten ikke er til at bære. Og så er det dyrt, hvis den skal laves - især hvis det er skærmen. Det kan hurtigt koste et par tusinde kroner, hvis en privat mobilreparatør skal udskifte skærmen.

Netop for at imødekomme det, har Telenor valgt at inkludere skærmskift i deres mobilabonnementer. Det betyder helt præcist, at skulle uheldet være ude, kan du én gang om året få skiftet skærmen i din nye iPhone - eller hvilken som helst telefon - for helt ned til 149 kr., hvilket er en besparelse på op til 90 %.

Det er altså en besparelse på flere tusinde kroner, og det er inkluderet i Telenors abonnementer - det er ikke noget, du betaler ekstra for.

Så står du og tripper for at få fingrene i den nye iPhone, er det måske en idé at vælge et abonnement, hvor skærmskift er inkluderet, som det er hos Telenor.

Følg
Jyllands-Posten