<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her
Direkte

TV streaming - er det kommet for at blive?

Engang zappede vi igennem kanalerne for at finde noget interessant. I dag er det de færreste, der zapper løs på fjernbetjeningen, da mange i stedet finder deres streamingtjeneste frem og sætter det program på, som de gerne vil se.

Om TV streaming derfor er kommet for at blive er svært at sige, da der sidder mange udviklere med gode og nytænkende idéer. Men indtil videre kan vi slå fast, at streamingtjenesterne udvikler og optimerer deres tjenester hele tiden, således de kan følge med i kapløbet om at være blandt de bedste. Dette gør de blandt andet med bland selv-kanaler for den lidt ældre generation og en samling af forskellige streamingtjenester til den yngre.

En samlet TV streaming-app, hvilke fordele er der?

Flere og flere anskaffer sig abonnementer til flere forskellige streamingtjenester, men somme tider kan det betale sig at undersøge markedet først. Det er nemlig muligt at abonnere på en samlet TV streaming-app, hvor der både er mulighed for at abonnere på forskellige udbydere samt vælge bland selv-kanaler, således du kun skal betale for de kanaler, du rent faktisk bruger.

TV streaming er værd at abonnere på, især hvis du samtidig dropper de almindelige pakker. Det er nemlig muligt at vælge, hvor mange streamingtjenester samt kanaler du gerne vil kunne streame. Når du streamer, kan du både se det på din telefon eller tablet, men det er også muligt at koble det sammen med fjernsynet.

Det er måske den ældre generation, som er store tilhængere af fjernsynsfølelsen, mens den yngre typisk streamer over telefonen eller computeren. TV streaming sørger også for, at alle kan se det program, som de følger med i, når de har tid til det.

Derudover vil man de fleste steder kunne lave det sådan, så man kan tilknytte flere skærme. Det betyder, at både børn og voksne kan streame samtidig, men det behøver nødvendigvis ikke at være det samme program.

Når man har en TV streaming-app, betyder det også, at alt er samlet ét sted. Det vil sige, at du kun har én regning, som skal betales, og én app, der fylder på telefonen.

TV streaming er det, der hitter både for unge og ældre

Ifølge DR er TV streaming ikke kun en succes blandt den yngre generation, de skriver nemlig blandt andet, at danskerne i 2019 slog rekord for streaming i aldersgruppen 47-75 år. Der er stadig flere unge end ældre, der streamer, men den ældre generation rykker sig lige så stille væk fra flow-tv og zappergenerationen.

Lige såvel som flow-tv nu er erstattet med streaming, så kan det sagtens være, at der kommer en ny erstatning på TV streaming. Men lige nu virker det til, at streamingtjenesterne bliver ved med at komme med nye idéer, som holder på forbrugerne.

Forbrugernes krav til streamingtjenesterne er ganske simple, de vil have noget, der virker med gode og hurtige søgefunktioner. Derudover vil udvalg også spille ind, hvorfor det er en stor fordel at vælge TV streaming, der tilbyder både bland selv-kanaler samt streamingtjenester, så du får lidt af begge verdener.

Følg
Jyllands-Posten