<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her
Direkte

Sådan optimerer du din udendørs træning

Dette indhold er sponsoreret

Er du lige begyndt at træne udendørs, eller er det noget du tit gør, men mangler du noget inspiration? Så læs med her. Vi kommer ind på nogle af de ting, du kan gøre ved at optimere din udendørs træning, så den kun kan blive bedre. Ligemeget hvad, giver en omgang udendørs træning altid et kæmpe energiboost, også på trods af godt eller dårligt vejr. Så hvis du nu blot sidder og overvejer at starte på udendørs træning, er det bare at komme i gang.

Vær kreativ

Det at træne udendørs handler i stor grad om at være kreativ, da der ikke er maskiner eller hjælpemidler til alle dine øvelser. Dette er dog ikke en ulempe, det er kun fedt at udfordre sig selv på kreativiteten, når man skal finde på nogle gode øvelser. Det der er så smart ved udendørstræning ér at man kan kombinere sine øvelser og få frisk luft samtidig. Man kunne for eksempel starte træningen ud med en løbetur og slutte af med styrketræning, så man får lidt af det bedste fra begge verdener.

Inddrag vægte

Man kan sagtens inddrage vægte i sin træning selvom man træner udendørs, det handler blot igen om at være en smule kreativ. Man kan finde sine egne vægte i naturen ved hjælp af grene eller sten, men man kan også vælge at investere i en Vægtvest. Vægtvesten er oplagt til udendørs træning, da den ikke kræver man slæber på noget vægt, fordi man er iført det med maksimal komfort. Vesten vil effektivisere din træning og du vil få det bedste ud af dine øvelser iført denne.

Fællesskab

At skabe eller indgå i et fællesskab omkring udendørs træning er aldrig en dårlig ide. Det bringer blot endnu en god dimension til træningen - nemlig det, at være social og møde nye mennesker. Derudover har træningsfællesskaber også den positive effekt at man oftere kommer afsted, da der er nogle mennesker der regner med at man dukker op. Så undersøg om der allerede er nogle udendørs træningshold, eller om du skal skabe dit eget med dine gode venner.

Det vigtigste ved udendørs træningen er at komme af sted og ud i den friske luft, selvom det kan være svært at trække sig op til, især i dårligt vejr. Men det er aldrig noget man vil fortryde, da det giver så meget igen.

Følg
Jyllands-Posten