<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her
Direkte

Sådan holder du dig socialt aktiv under pandemien

Vi kan alle skrive under på, at vi i øjeblikket går igennem en utrolig svær tid, grundet Corona pandemien. Det har sat sine spor ikke blot i vores hverdag, men også på det personlige. Det er noget som er svært at forholde sig til, da det er angstprovokerende ikke at vide, hvornår det igen vil aftage. Mere end nogensinde før har vi brug for at stå sammen.

Teambuilding med sjove escape rooms

Selvom pandemien i den grad sætter en stopper for nogle af de planer vi førhen har haft, så er det ikke ensbetydende med, at vi slet ikke må lave noget sammen. Selvfølgelig skal vi ikke færdes i store flokke og sidde helt op af hinanden, men det betyder heller ikke at du behøver at isolere dig fra hele omverdenen. Dog er der mange som vælger at isolere sig, så de ikke smitter andre, eller bliver smittede. Det kan være utrolig ensomt, og det er ikke just noget som gør hverdagen lettere. Derfor er det vigtigt at vi holder sammen og engang imellem husker at bruge tid sammen. Men hvad kan du gøre for, for alvor at mærke sammenholdet imellem dig og din familie, venner eller kollegaer? Det kan især være en god idé at overveje en aktivitet med dine kollegaer, da mange af os har og til dels stadigvæk arbejder hjemmefra. Så for at styrke dit bånd med nuværende og fremtidige kollegaer, så kan I passende overveje teambuilding med sjove escape rooms hos Midgaard event. Her får I mulighed for både at samarbejde og være kreative. Det kan motivere os, hvilket især er vigtigt i den situation vi befinder os i lige nu.

Det er vigtigt at holde det sociale ved lige

Escape rooms kan både være spændende eller uhyggelige, det er helt op til jer. Faktum er bare, at det skal være noget I synes om, og som måske kan tage tankerne lidt væk fra alt hvad der ellers forgår rundt omkring i verden. I svære tider som dem vi går igennem i øjeblikket, så kan det også være rart at se andre mennesker og netop tale med dem om alt hvad der sker. Hvis du selv sidder inde med det, men aldrig får talt om det, så bliver det ikke bedre. Teambuilding har alle dage været vigtigt, men nu mere end nogensinde før, eftersom ikke alle har samme mulighed for at ses med sine kollegaer på arbejdspladsen som førhen. Mange arbejder stadigvæk hjemmefra, og med den bekymrende stigning i smittetal så kan endnu flere risikere at blive hjemsendt, hvis Danmark delvist lukker ned igen. Det er ikke til at vide, men det er vigtigt at holde det sociale ved lige, så vi ikke pludselig ender i et sort hul, som vi har svært ved at komme op fra igen.

Corona-venlige omstændigheder er tilgængelige

Hvis du og dine kollegaer, venner eller nogle andre vælger at deltage i et af disse escape rooms, så behøver I ikke at stå helt op af hinanden. I kan sagtens holde godt med afstand, også selvom I er til samme arrangement. Så hvis du er en af dem der er lidt ekstra bekymrede for spredningen af Corona-virus, så bare rolig – det er sikkert at deltage i disse aktiviteter! Du kan med god samvittighed deltage og derved også få noget af det sociale inden over, som vi er mange som har savnet. Der er før blevet udtalt at vi skal holde sammen hver for sig, og det er præcis det samme princip her. Det er vigtigt at vide, at vi har hinanden og folk omkring os, som tænker på os, også selvom vi i en periode, måske ikke ser dem nær så meget, som vi gerne ville. Det er ikke nemt at følge så mange restriktioner, men det er nødvendigt. Vi gør det for vores land og for hinanden.

Husk at passe på hinanden – og ikke mindst dig selv!

Midgaard Event har stået for utrolig mange arrangementer med alt fra escape rooms til andre spændende teambuilding aktiviteter. Det kan virkelig styrke folk at arbejde sammen om noget, som både er sjovt og lidt svært. Det giver os mulighed for at tænke os godt om, og samtidig lære at hjælpes ad når tingene er svære. Vi har alle brug for støtte i denne periode, og det er en god måde at få det på, uden at dvale for meget ved tanken om pandemien. Hvis vi læser i diverse nyhedsmedier, så fylder Corona utrolig meget, og med god grund. Det kan dog blive angstprovokerende og trætte at læse om i længden, og derfor er det godt engang imellem at få det lidt på afstand, og fokusere på noget andet. Det er netop det vi anbefaler dig med blandt andet teambuilding. Selvom det er vigtigt at følge med i, hvad der sker i dagens Danmark, så er det også vigtigt at have fokus på andet end kun pandemien. Det kan hurtigt blive altopslugende hvis du tillader det, og det er netop hér hvor vi ender med at isolere os selv mest fra omverdenen. Så pas på dig selv og dine medmenneske, men husk at opretholde kommunikationen iblandt dem du holder af.

Følg
Jyllands-Posten