<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her
Direkte

Rens af tag, fliser og facader: Få renset dine udendørsarealer hos StoneCleaners

At rense fliser i en indkørsel er en pligt, som de færreste nyder, og det kræver knofedt for at få indkørslen flot igen. Spar tiden og kræfterne og få StoneCleaners til at gøre arbejdet for dig, så du kan få et skinnende resultat, der gør naboen misundelig!

Få algebehandling af fliser til fordelagtige priser 

StoneCleaners tilbyder professionel rensning af udendørsarealer samt rensning og algebehandling af tage i både private hjem og erhvervsbygninger til konkurrencedygtige priser. De laver fliserens i Lyngby, Hellerup, Gentofte, Farum og Nordsjælland, hvor der altid anvendes miljøvenlig algefjerner til dine fliser, så din grund og nærliggende områder bliver skånet mod giftige kemikalier.

Det danske vejr er relativt fugtigt - derfor er det svært at undgå alger, mos, flisepest og lav på sine fliser. Du kan se, om dine fliser er ramt af det førnævnte, hvis flisernes overflade har grønne, sorte, gule eller hvide pletter. Er fliserne først ramt, så er vejen til rene og flotte fliser en god og effektiv fliserens. 

Rensning og behandling af fliser

Rensning af fliser udendørs vil foregå så skånsomt som muligt for at undgå unødig skade samt beskytte flisens overflade så godt som muligt. StoneCleaners anvender hedvandsrensning, som er meget varmt vand med et højt tryk til at frigøre uønsket snavs fra din indkørsel, terrasse eller andre udendørsarealer. 

Facaderens til private boliger

Trænger facaden på dit hus til en kærlig hånd? StoneCleaners tilbyder  facadeafrensning i København  og de omkringliggende byer og er for dig, som har brug for, at din facade får en grundig og gennemtrængende rens.

En facaderensning er nem, og den mest optimale måde at fjerne alger og andet snavs på dit hus. StoneCleaners tilbyder dig også en specialbehandling, der beskytter din mur for fremtidige angreb. 

StoneCleaners renser din facade i tre trin, så du får en skånsom og dybdegående facaderensning, mens de passer på det materiale og den stand, som dit hus er i. Til sidst giver StoneCleaners din facade en overfladebehandling, der fungerer som en imprægnering for at forhindre fugt og vand trænger ind i muren samt forebygger mod alger og skimmelsvamp.

StoneCleaners yder professionel rådgivning og sætter dine behov i første række, og som en ekstra ydelse tilbyder StoneCleaners en gratis prøverens både til behandling af tage og fliser. Deres service kan få selv de mest stride fliser, tage og facader til at se ud som nye!

Følg
Jyllands-Posten