<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her
Direkte

Elsk dig selv og din krop - sådan gør du

Dette er sponsoreret indhold

At elske sig selv er ikke altid lige let. Det kan de fleste mænd og kvinder skrive under på. Særligt er det et problem, som mange unge mennesker døjer med. De forsøger hele tiden at leve op til konstruerede krops-, karriere- og personlighedsidealer i stedet for bare at være dem selv, og sætte pris på, hvad de og deres krop har at byde på. Hvis du er en af dem, der føler sådan, kan det være en fordel for dig at læse med i denne artikel, da du her finder inspiration til, hvordan du lærer at elske dig selv og din krop mere. 

Gør noget godt for din krop

For rigtig mange ligger deres selvhad i måden de ser ud på. Lad dog være med at hade dine strækmærker eller din lille topmave. I stedet for at kritisere disse ting, så tænk i stedet på, hvor meget din krop kan klare, og hvad den er gået igennem sammen med dig. Tak den, i stedet for at udskamme den.

Mange får det bedre med deres krop, når de begynder at dyrke en eller anden form for motion. Grunden til dette er, at de netop opdager, hvad deres krop er i stand til. Derfor ændrer deres opfattelse sig fra had til fascination. Forsøg dig derfor med en sport, som du kan lide. Prøver du dig ad med fitness, kan det være en fordel at hyre en personlig træner. Find en personlig træner i Silkeborg såvel som i resten af landet.

Husk på du ikke er alene

Husk på, at du ikke er alene om dine usikkerheder. Hvis du har en tendens til at glemme dette, så snak åbent med andre om det eller følg profiler online, der berører disse områder. Det kan for mange hjælpe på selvopfattelsen, når de ved, at de ikke er alene.

Det skal gøre dig glad

Bliv gladere for dig selv og din krop ved at gøre ting, der gør dig glad. Sørg for, at du hver eneste dag gør et eller andet, der gør dig glad. Det kan være noget så enkelt som at gå en tur, læse en bog, plukke blomster eller lave din livret.

Tal pænt til dig selv og giv slip

Sidst men ikke mindst, er det vigtigt, at du taler pænt til dig selv. Hvis du begynder at køre i en negativ bane, så forsøg i stedet at sige rosende ord til dig selv. Vigtigt er det også, at du forsøger at give slip på dine dårlige tanker. Overvej hvorfor de er der, og overvej så yderligere, om der er brug for, at de er der. Ofte er svaret nej, så giv slip på dem.

Følg
Jyllands-Posten