<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her
Direkte

Organiser dit hjem og dit klædeskab og få mere ro

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Der er rigtig mange måder at slappe af på, men uanset hvordan man vælger at gøre det, så er det vigtigste at sørge for, at man husker at slappe af og komme ned i gear fra tid til anden. Det kan være, at man har et stressende arbejde, der kræver meget af ens tid, eller det kan være, at børnene kræver meget energi og overskud fra dig, når du endelig er kommet hjem fra arbejde. Derfor er det vigtigt, at du kan finde ro og slappe af i dit eget hjem.

Mange tænker ikke over, hvordan indretningen af deres hjem kan påvirke dem både i en positiv og i en negativ retning. Hvis der er masser af rod i hjemmet, så kan det blive svært at finde ro og slappe af derhjemme. Faktisk vil mange opleve, at de bliver endnu mere stressede over at kigge på rodet. Derfor får du her i denne artikel nogle gode råd til, hvordan du kan organisere dit hjem og dit klædeskab på en måde, så du får ro derhjemme og kan lade op.

Ryd op i dit rod

Det første du bør gøre er at rydde op i dit rod en gang for alle. Hvis der ofte roder i dit hjem, kan det godt betyde, at du har for mange ting i forhold til, hvad du har plads til. Derfor kan det være en ide at gennemgå dine ting for at vurdere, om det er noget, der skal beholdes, eller om det med fordel kan genbruges af andre.

Hvis du mangler plads til dine ejendele, så kan det være en god ide at købe opbevaringskasser, som du kan opbevare dem i. På den måde kan du samle alle dine ejendele ét sted i stedet for at skulle have dem liggende flere forskellige steder.

Ryd op i dit klædeskab

En andet sted der ofte roder er i klædeskabet. Hver gang der bliver købt nyt tøj, bliver pladsen i skabet mindre, fordi man glemmer at sortere ud i det gamle tøj, som man alligevel ikke bruger længere. Hvis du for eksempel har været ude og købe en lækker kjole fra yndlingsmærket Mos Mosh eller andre brands, så husk at aflevere en af dine gamle kjoler til genbrug – i hvert fald hvis du ikke har plads nok i skabet til at have det hele.

Dermed kan du hele tiden få fornyet din garderobe, samtidig med at du løbende rydder op i dit tøj. Det vil dermed kun være det tøj, som du rent faktisk bruger, der fremover bør hænge inde i klædeskabet. Hav gerne et varieret udvalg af:

  • Bukser
  • Bluser
  • Toppe
  • Kjoler
Følg
Jyllands-Posten