<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her
Direkte

Det bør du altid have med på en skiferie

Dette er sponsoreret indhold fra Nord Wellness, publiceret 18.09.2020.

Rigtig mange danskere elsker at stå på ski, og de ser hvert år frem til den årlige skiferie i Østrig, Frankrig, Italien, Norge, Sverige eller et helt andet sted. For manges vedkommende er det dog også første gang, de skal ud og prøve lykken på de sneklædte pister. Uanset om du har været på skiferie mange gange før, eller om det er din første gang, så kan du med stor fordel læse med her i denne artikel.

Her i denne artikel kigger vi nemlig blandt andet nærmere på, hvad du altid bør have med på en skiferie, og vi kommer også med et tip til en ny destination, som du med fordel kan besøge.

10 ting du bør tage med i kufferten

Nedenfor kan du finde en oversigt over 10 ting, som du altid bør tage med i kufferten, når du skal på skiferie. Det gælder, uanset hvor destinationen går til:

  1. Skiundertøj
  2. Skitøj
  3. Vinterjakke
  4. Vinterstøvler
  5. Solbriller
  6. Skibriller
  7. Varmt tøj
  8. Afslappet tøj
  9. Toiletartikler
  10. Førstehjælp til ømme muskler

For at du kan holde dig varm på pisten, er det en god ide altid at have et sæt lækkert og varmt skiundertøj på inde under skitøjet, og når du skal ud i byen om eftermiddagen eller aftenen, vil du sætte stor pris på en god varm vinterjakke og et par gode vinterstøvler.

Solbrillerne kan være en stor fordel ligeledes at pakke med i kufferten, fordi solen faktisk ofte skinner på skiferien, da bjergene typisk ligger meget højt. Solen reflekterer samtidig i den hvide sne, og det kan skabe et skarpt lys, som er hårdt for øjnene. Nogle foretrækker også at have solbriller på frem for skibriller, når du løber ned ad pisterne.

De afslappede tøj vil du sætte stor pris på, når du kommer hjem fra en lang dag på bjerget og trænger til at hvile dig. I forhold til toiletartikler skal du naturligvis pakke det med, som du plejer at bruge herhjemme, så du kan holde dine morgen- og aftenrutiner.

Førstehjælp til ømme muskler er vigtigt, fordi du typisk på dag to og tre vil begynde at kunne mærke ømheden. Her kan du for eksempel købe en creme med CBD olie.

Hvor skal turen gå til?

Rigtig mange plejer at tage på skiferie i nogle af de mest kendte skiområder, men der findes også mange andre skidestinationer, der bestemt er et besøg værd. En af dem er Bad Gastein i Østrig, der blandt andet kan byde på et godt skiområde med masser af røde pister, ligesom der både er gode shoppingmuligheder og spisesteder i byen til om eftermiddagen/aftenen.

Følg
Jyllands-Posten