<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her
Direkte

Sådan kommer du i gang med at personliggøre din have

Lige så vel som dit hjem, skal din have også være et sted, hvor du føler dig hjemme og godt tilpas. Det skal være et sted, hvor du kan søge hen, når du har brug for at slappe af og trække dig tilbage. Hvis ikke du synes, at din have lige nu lever op til det, kan du læse med her.

Indret din have med fine blomsterbede

Hvis du synes, at din have mangler noget personlighed og karakter, kan det skyldes, at der sker lidt for lidt i din have. Hvis du bare har en helt bar plæne, virker det sjældent ret personligt. Du kan nemt sætte dit eget præg på din have ved at lave nogle forskellige blomsterbede.

Når du laver blomsterbede, kan du nemlig lave dem lige præcis, som du gerne vil have dem, og hvor du gerne vil have dem. Det er bare at grave ud til bedene, finde de perfekte blomster og planter og plante løs. Bedene kan du altid supplere med lidt stenmel. Stenmel fungerer til både bede, stier, flisefuger, drivhus m.m.

Skab et hyggeligt hjørne i din have

Det er altid rigtig rart med et specifikt spot i din have, hvor du kan sætte dig hen, når du har brug for at slappe af. Det kan være, at du har brug for en pause fra havearbejde, eller du har haft en lang dag på arbejdet. Du kan skabe sådan et spot ved først og fremmest at udvælge et hjørne i din have. Her kan du bygge en lille terrasse, hænge en hængekøje op eller sætte nogle behagelige liggestole.

Du kan give hjørnet noget mere stemning ved at pynte op med krukker med flotte blomster i og stille et par lanterner. På den måde har du hurtigt fået skabt et sted, hvor du kan trække dig tilbage.

Følg
Jyllands-Posten