<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her
Direkte

Sådan får du klargjort det sidste i haven inden efteråret

Mange ser frem til sommer og sol, og før man ved af det, er det igen blevet efterår, og kulden og mørket venter forude. Har du ikke nået alle dine punkter i haven, så er det med at få tingene gjort, inden der bliver for koldt og mørkt udenfor. Dog kan det være svært at finde tid til det, når hverdagen igen begynder, hvis man også skal ud i ordentligt vejr. Er du i tvivl om, hvordan du får klaret de sidste ting – så læs med her.

Tag et kig på dine bed

Inden efteråret for alvor tager fat, kan det være en god idé at tage et kig på sine bed. Overvej om der er nogle planter, der skal skæres ned eller taget op. Det er nemlig langt fra alle planter, som kan overleve en kold, dansk sommer. Benyt eventuelt praktisk barkflis som også ser pænt og elegant ud.

Fik de sidste ting i indkørslen

Det tager ingen tid at fikse småting, og derfor er det også en god idé at prioritere tingene, hvis du gerne vil have det klaret inden vinteren. Sæt en aften af til oprydning i indkørslen. Måske er der skrald, der skal køres væk, eller måske skal du have nyt barkflis i siderne af indkørslen. Ny barkflis kan nemlig gøre en stor forskel.

Planlæg fremad for at undgå regn og blæst

Når man står i en travl periode, kan det være svært at overskue at skulle gøre praktisk ting, når man kommer hjem fra en travl arbejdsdag. For at sikre at man stadig får dem klaret, selvom man er træt, kan det være en fordel at planlægge fremad. På den måde undgår du regn og blæst, og du sikrer samtidigt, at du ved, hvad du skal give dig til, og derved skaber du nemmere overblikket.

Følg
Jyllands-Posten