<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Mynewart - Dansk online galleri, med salg af billige malerier

At skulle finde malerier til hjemmet er noget, som de fleste af os stifter bekendtskab med på et eller andet tidspunkt. Når dette sker, finder de fleste ud af, at det ikke er så let som det umiddelbart lyder. Markedet for malerier er stort og varierende - og priserne ligeså. Tager du ind på et etableret galleri, kan du meget hurtigt blive fattig, hvis du ønsker at erhverve et malerie fra en mere eller mindre anerkendt kunstner.

For de fleste af os, er det dog ikke signaturen i højre hjørne, der er altafgørende, men derimod motivet. Dette er årsagen til, at det danske online galleri Mynewart er blevet utrolig populært. Danskerne er meget prisbevidste, og hos Mynewart kan der købes malerier til forholdsvis billige priser, uden at der gås på kompromis med kvaliteten.

Mynewart videreforhandler malerier fra kunstnere fra hele verden - og køber ind så længe prisen er fornuftig og motiverne er pæne. Mynewart samarbejder med mange selvstændige kunstnere, der ikke er på et “anerkendelsesværdigt” niveau, hvor de er istand til at tage høje priser for deres malerier, men dog stadig er utrolig dygtige til deres håndværk. For at kunne leve fuldtid af deres kunst samarbejde disse kunstnere derfor med Mynewart, og kommer på den måde ud at hænge i flere stuer, da Mynewart har den store online synlighed, som de ikke selv formår at skabe.

Alle malerierne på Mynewart er oliemalerier. Oliemalerier den klassiske form for malerier, som går flere hundrede år tilbage i tiden, og som de fleste berømte kunstmalere gjorde sig i.

Mynewart blev etableret af et ungt iværksætterpar i sommeren 2016, og visionen om at være den billigste udbyder af malerier er holdt ved. Idéen til Mynewart opstod som følge af, at parret flyttede sammen i et nyt hus, hvilket gav dem en masse tomme vægge, der skal udsmykkes med en eller anden form for billeder. Efter utallige besøg i boligbutikker og gallerier fandt parret ud af, at der manglede noget på markedet. Et sted med et stort udvalg af billeder/malerier til priser, hvor ganske almindelige mennesker kan være med. Herefter blev grundstene lagt til dét, der senere blev til Mynewart.

Mynewart holder til huse i Sønderborg på Als, og interesserede har også mulighed for at aftale et besøg og se malerierne i virkeligheden.

Du kan finde mere information om Mynewart på hjemmesiden www.Mynewart.dk

Følg
Jyllands-Posten