<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her
Direkte

Tre gode råd til mænd omkring grooming

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

En måde at få mere overskud i hverdagen på for mænd er at have en god og sund grooming-rutine, som får en til at føle sig attraktiv. Når håret, huden og skægget står skarpt føler man sig ofte bedre og man får en anden udstråling, som kan have mange positive effekter på datinglivet, jobbet og humøret på en selv og folk omkring en. Men når det kommer til selvpleje verden og måden hvorpå man groomer sig selv på kan det være lidt en jungle at finde rundt i. Mange råd at følge og mange forskellige veje at gå. Derfor vil denne artikel forsøge at navigere lidt rundt i god kutyme, når det kommer til at grooming. 

Skægget - trimmer eller skraber? 

Det er vidt forskelligt om man er til den glatte barbering eller man foretrækker stubbe eller langt skæg. Alt kan fungere og det er vigtigt, at man følger sin mavefornemmelse i valget af skæg. Uanset hvilken skægvækst man vælger at gå med er det vigtigt at man groomer skægget og gør det rigtigt. Her kan det være en god ide at erhverve sig en god skraber eller en god trimmer til skæg. Gode trimmere vokser ikke på træerne og derfor kan man med fordel undersøge forskellige skægtrimmer test for at finde den bedste skægtrimmer til en god pris.

Hvis man benytter sig af skraber er det vigtigt, at man husker at rengøre bladene og altid bruge sæbe.

Håret - hvilke produkter skal bruges? 

Når det kommer til håret er der mange mænd som går helt galt i byen. Håret er følsomt, og tåler for det første ikke at man vasker det hver dag. Det betyder, at man skal holde tilbage med shampooen og forsøge at nedsætte hvor mange gange man vasker håret. 2-3 gange om ugen er hovedreglen. Hvad med balsam? Balsam kan benyttes til at genoprette balancen i håret, men det er ikke på samme måde nødvendigt, hvis man har en kortere frisure. 

Huden - tør hud er ikke godt 

Mange mænd skyer væk fra hudpleje - både i ansigtet og på kroppen. Det er en stor fejl, og det medfører at mange ser slidte og trætte ud når de kommer op i alderen. Det er vigtigt at man benytter sig af fugtgivende produkter, som kan tilføre liv til huden. Derudover kan man med fordel, hvis man har lidt urenheder i ansigtet benytte sig af en exfolierende creme, som renser huden og fjerner sorte pletter. 

Følg
Jyllands-Posten