<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her
Direkte

Træpiller med tanke på miljøet

Dette er sponsoreret indhold

Miljø og klima spiller en vigtig rolle for vores verden i dag. Og det er vigtigere end nogensinde før, at vi tænker på det i vores hverdag.  Det gælder derfor om at tænke grønt og bæredygtighed ind i alt, hvad vi foretager os. For nogle kan dette virke uoverskueligt, men alle ændringer har stor betydning. Det betyder ikke, at hverdagen skal lægges fuldstændig om, men at man kommer langt med blot små justeringer. Lidt er bedre end ingenting, og jo flere der gør lidt, jo mere bliver det til i sidste ende. Et af de steder, hvor det gør en betydelig forskel, er valget af varmeløsning. Fyrer du med træpiller, er det bedste forslag, at du benytter træpiller fra et grønt firma.

Grønne hele vejen igennem

Højlund Mølle, der i dag føres af 4. generation, tænker altid klima, miljø og genbrug ind som en naturlig del i virksomheden. Højlund Mølle er selvforsynende med el fra solceller, benytter genbrugspaller i stedet for engangspaller og træpiller pakkes i folie, der består af 85% genbrugsplast. Samtidig er det vigtigt for Højlund Mølle at leverandørerne af træpiller har de rette tilladelser til fældning samt opfylder kravene om genplantning. 

Du får mere ud af dine træpiller, når du vælger træpiller af en høj kvalitet, som er grønne hele veje igennem. Du sparer penge, og du lægger et mindre pres på miljøet. Hos Højlund Mølle sørger de for billige træpiller på Fyn og Sjælland. 6 og 8 mm træpiller er begge i deres sortiment, og du kan derfor få dem, der passer dig og dit fyr. Kvalitet er det vigtigste, derfor er der ingen smuld og ingen slagger i Højlund Mølles Premium træpiller.

Gå uden om de miljøbelastende løsninger

Pillefyret er ikke den eneste grønne løsning. I dag er der mulighed for at vælge mellem flere forskellige grønne varmeløsninger. Fx solceller, varmepumper og lignende. Disse kan du alle vælge med god samvittighed. Det du skal gå uden om, er oliefyret, da det er en af de mest forurenende varmeløsninger. Desværre er der rigtig mange gamle huse, der har sådan et installeret. Bor du i et hjem med oliefyr, kan du med fordel overveje, om det er på tide at skifte til noget grønnere.

Følg
Jyllands-Posten