<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her
Direkte

Facebook annoncering; Til dig der vil ud på markedet

Har du hørt om facebook annoncering? Eller kender du til den store medietjeneste facebook? Så ved du at facebook hver dag tiltrækker brugere over hele verden. Dette har skabt et medie der ikke blot er forbeholdt underholdning, men som er den ideelle platform for virksomheder, ved at lade dem nå deres nuværende kunder og potentielle fremtidige kunder. Få mere viden om dette i teksten nedenunder.

Hvorfor er facebook et attraktivt medie?

Facebook er et medie med en tonsvis af trafik. Det en tjeneste der giver dig muligheder for at chatte, blive underholdt og informationssøge på et globalt niveau. Dette tiltrækker en masse forbrugere, som hver dag er aktive på medie tjenesten. Men det er ikke blot privat forbrugere der finder facebook tiltrækkende. Virksomhederne har fået øjnene op for den værditilførsel medietjenesten kan skaffe dem. Virksomheder har mulighed via facebook annoncering, at nå ud til både deres nuværende kunder, og de kunder de potentielt kan få i fremtiden.

Annoncering på facebook fungere således, at Facebook via dataindsamling tilrettelægger reklame opslagene efter hvilke forbrugere der er interesseret i akurat virksomhedernes produkter og tilbud, før de potentielle kunder overhovedet har søgt eller floreret omkring produkterne.

En global kilde til data

Hvordan kan Facebook vide hvem der ville være interesseret i de individuelle produkter og tilbud? Det hele sker ved hjælp af dataindsamling. Da der er så stor en mængde trafik og aktive brugere, der hver dag benytter medie tjenesten, har de adgang til en uendelig mængde data om den enkelte bruger. Dette giver dem præcise resultater der kan bruges i undersøgelser og som kan være meget attraktiv data for virksomheder. Dette skyldes at de ved brug af denne data, har mulighed for at præcisere deres målgruppe segment, og udvælge en bestemt gruppe som target for sin facebook annoncering. Det giver dem derudover også mulighed for at præcisere deres facebook annonce, ved at få baggrundsviden der kan guide dem i forhold til indhold, tilbud, farvebrug og substans.

Konkurrencedygtighed over for andre medietjenester

Facebook er store markedsledere indenfor medietjenester, med et brugerantal på 2,1 mia, og har den største del af aktive brugere. Derudover ejer de 4 ud af 5 af de mest benyttede medietjenester. Det vil sige Instagram med 0,8 mia brugere, whatsapp med 1,3 mia brugere og messenger med 1,2 mia brugere. Man kan dermed konkludere at Facebook klart er konkurrencedygtige over for de andre medier i branchen. 

Følg
Jyllands-Posten