<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her
Direkte

Det behøver ikke at koste en bondegård at få sin egen IT-afdeling

Artiklen indeholder sponsoreret indhold 

Driftsikkerhed er afgørende for enhver virksomhed – stor som lille. Og i dag er driftsikkerhed nøje forbundet med, at telefonen, mailen og den bærbare computer virker. Netop derfor tilbyder Terra Connect IT-udstyr og support til virksomheder, der ikke har sin egen IT-afdeling.  

Terra Connect, der har rødder tilbage til 2003, har sit primære fokus på at levere IT-løsninger til danske landmænd. Men i takt med, at alle former for selvstændige erhvervsdrivende bliver mere og mere afhængige af mail, telefon, produktionssystemer og så videre, har Terra Connect åbnet op for at servicere alle formere for erhverv, lige fra frisører til murermestre og butiksindehavere:

-Vi har en enorm viden og erfaring med, hvad man som selvstændig erhvervsdrivende har brug for i forhold til IT-udstyr og support. Den viden skal vi naturligvis gøre brug af, siger direktør Peter Søby.

Servicerer hele Danmark

Fra hovedkontoret i Vissenbjerg på Vestfyn servicerer Terra Connect i dag flere end 2.500 kunder, der er fordelt over hele landet.

-Vores opgave er både at varetage de mindre opgaver, der skal løses nærmest fra time til time, når et bookingprogram eller en telefon ikke virker. Derudover tilbyder vi IT-tjek til virksomheder, hvor vi kigger hele vejen rundt: Hvordan deler vi netværk op i erhverv og privat, hvilken printer skal man vælge, hvornår er et overvågningssystem relevant og alt derimellem, forklarer Peter Søby.

Understøtter digitaliseringen i landbruget

Terra Connect har specialiseret sig i IT-service og support til landbruget, og de erfarne tekniske konsulenter rådgiver om komplette IT-løsninger, installationer og support til kunder i tæt samarbejde med leverandører af blandt andet staldmekanisering og softwareløsninger.

-Vi vil gerne understøtte den digitalisering, der er i gang i landbruget. Det handler både om at gøre hverdagen nemmere og at øge sikkerheden for besætninger og medarbejdere. Hver gang en svineproducent går ind i stalden for at tjekke, om alt er OK, opstår der i princippet en smittefarlig situation. Ved hjælp af en softwareløsning kan vi sørge for, at landmanden kan sidde i sin stue og via telefonen tjekke, at alt er ok, og dermed bliver smitterisikoen minimeret, uddyber Peter Søby.

Ingen dumme spørgsmål

Adgangen til din egen IT-afdeling koster fra få hundrede kroner om måneden. Og der er ingen dumme spørgsmål til de erfarne teknikere, garanterer direktøren:

-Vi har hørt lidt af hvert. Når kunden ringer, er det fordi, der er et problem, der skal løses. Og det gør vi. Vi ved godt, at det er helt afgørende for vores kunder, at de kan koncentrere sig om det, de er gode til. Så tager vi os af de tekniske ting, der bare skal fungere, for at kundens virksomhed kan blomstre, pointerer Peter Søby.

Følg
Jyllands-Posten