<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her
Direkte

2020 kommer atter til at slå rekorder indenfor e-handel

På mange måder har 2020 været et underligt år for de fleste danskere. Det har budt på situationer, vi end ikke kunne drømme om, og det har endvidere budt på nye måder at handle på. Havde man ikke fået øjnene op for e-handel inden 2020, så er dette år højst sandsynligt blevet året, hvor man har fået sig nogle oplevelser med at købe på nettet.

En af de webshops, der har udmærket sig i 2020, er Manillo.dk. Hos Manillo sælges der spotvarer til fantastiske priser. Udvalget hos Manillo er enormt, og det har blandt andet været medvirkende til, at 2020 har vist nogle gode tendenser i webbutikken.

Manillo.dk er ikke den eneste e-handelsforretning, der udviser ganske positive tegn. Generelt set er e-handelslandskabet i Danmark i en opadgående trend, hvilket på mange måder har været understøttet af måden hvorpå 2020 har udviklet sig på.  

Alt fra mad til gadgets købes i dag på nettet

Det er nok de færreste mennesker, der for 15 til 20 år siden havde forestillet sig, hvor stort markedet for mad ville være online i 2020. I dag ses det dog ofte, at familier landet over bestiller dagligvarer, mad og måltidskasser på nettet. Forbrugere har udviklet måden hvorpå de handler, og det er derfor ikke uset at få alle ugens dagligvarer leveret, efter at købet er blevet foretaget på nettet.

Der bliver dog også handlet med større varer, som historisk set ikke har været populære som værende e-handelsvarer. Det kunne eksempelvis være senge, elektriske pejse, sofaer og andre større møbler til hjemmet. I dag er det blevet ganske normalt at handle disse varer online, og i takt med at fragtselskaber er blevet dygtigere og mere effektive, så kan disse varer ofte stå hjemme hos forbrugerne 1 til 2 dage efter bestillingen er blevet lagt.

Forbrugere er blevet klogere, når de handler på nettet

Der har i mange år været udfordringer med, at forbrugere blev snydt på nettet. I dag er forbrugerne i Danmark dog blevet mere forsigtige og mere erfarne, når de skal finde ud af, om en given webshop er reel eller ej. Der bliver i langt højere grad tjekket op på, om en webshop er reel, hvilket er med til at sænke sandsynligheden for, at man går hen og bliver snydt.

Vi går en spændende fremtid i møde

Der er ikke umiddelbare tegn på, at e-handlen i Danmark skulle stagnere indenfor den nærmeste fremtid. Det er derfor en yderst spændende fremtid, som webshops går i møde. Derudover sænkes barrierene til ekspandering til udlandet gradvist, hvilket gør det attraktivt for danske webshops at kunne tilbyde varer til udenlandske forbrugere.

Følg
Jyllands-Posten