<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her
Direkte

Hold sommeren i live lidt endnu

Sommeren er forbi, efteråret er på vej, og det bliver straks lidt køligere at sidde ude om aftenen. Det betyder alligevel ikke, at du behøver at trække helt ind endnu. Der findes flere muligheder for, at du kan forlænge sommeren enten med en biopejs eller et bålfad. Så kan du tænde op lidt endnu og nyde aftenerne på ny selv et godt stykke ind i efteråret.

Hvis bare sommeren varede for evigt. Så kunne du sidde ude på terrassen med et godt glas rødvin og en god bog hele året uden at bekymre dig over, om du kan holde på varmen. Selvom efteråret er stærkt på vej, behøver sommeren ikke være helt slut endnu. Med en udendørs biopejs eller et bålfad kan du tænde op for sommerstemningen lidt endnu og holde meget mere på de hyggelige aftener på terrassen.

Mere varme på terrassen

Biopejs er navnet på en ny slags pejs, som du kan tænde op for ude på terrassen. Det er lidt som en almindelig pejs, men i stedet for at køre på regulært brænde, så bruger du bioethanol i stedet for. Det giver langt mindre at gøre rent, da du slipper for både aske, støv og sod. Samtidig er bioethanol et af de mest miljøvenlige brændselsvæsker derude.

En flytbar biopejs er god, fordi den både skaber en hyggelig stemning på terrassen, men også giver varme fra sig. Bålfade er til gengæld for dem, der ikke bare vil have åben ild, men også lugten af brændt træ og bål. Et bålfad har mange fordele for dem, der elsker, hvordan ilden knitrer og gløderne danser rundt. Det er en følelse, der er svær at gengive med en biopejs.

Der er fordele og ulemper ved begge to. Selvom de begge står for både varme og hygge, så vil et bålfad med garanti stå for en mere autentisk båloplevelse. Til gengæld er der også lidt mere rengøring og lugtgener involveret. Det slipper du helt for med en biopejs, der er let og enkelt at gøre ren og helt og aldeles lugtfri.

Find din næste biopejs og bålfad billigt

Det behøver ikke være en dyr fornøjelse at forlænge sommeren til langt op på efteråret. Der findes masser af både biopejse og bålfade til en billig pris. De findes også i mange varianter, så du kan få den, der passer lige præcis til din stil. Det betyder, at du ikke behøver gå på kompromis med æstetikken, når du skal have hygge til terrassen.

Bålfade er generelt billigere end biopejse, men de er også lidt nemmere at transportere og simplere i design. Biopejse består af mere kompliceret teknologi, hvor afbrændingen af bioethanol er optimeret, så det ligner en rigtig pejs til forveksling. Det giver en mere miljøvenlig pejseoplevelse, til gengæld koster det også derefter.

Uanset om du er mest til bål eller biopejs, så kan du være sikker på, at sommeren holder så længe, du har lyst til med sådan en på din terrasse. Snyd ikke dig selv for mere sommer, og find din næste biopejs eller bålfad allerede i dag.

Følg
Jyllands-Posten