<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her
Direkte

Tre tips til firmaet, der ønsker at brande sig selv stærkere

Artiklen indeholder sponsoreret indhold 

I en verden hvor firmaernes tilstedeværelse på internettet og især de sociale medier er blevet vigtigere end nogensinde før, er måden, det enkelte firma vælger at brande sig på, i nogle tilfælde ensbetydende med om der er tale om en succes eller fiasko. Denne artikel er til firmaet, der ønsker at få et stærkere udtryk, når det kommer til branding.

Læg en e-mailstrategi

Selvom e-mails måske er noget, der virker til at være på vej ud af det konstant udviklende internet, er det fortsat et nyttigt redskab, som kan hjælpe med at nå mere effektivt ud til potentielle eller nuværende kunder.

De største og mest succesfulde firmaer har lagt en emailstrategi, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Disse firmaer ved, hvornår de skal skrue på med mails, der omhandler nye tiltag eller muligheder.

Ønsker dit firma at forbedre sin emailmarketing, kan det med fordel vælge at få professionel hjælp udefra, således at I er sikre på, at I forstår mekanismerne, som er vigtige for at få succes ved hjælp af e-mail.

Vær synlig på de sociale medier

De sociale medier er vigtigere end nogensinde før, og det er et must at være tilstede på alt lige fra Facebook til Instagram. 


Det er især igennem de sociale medier, at det er muligt at nå ud til unge mennesker, som ikke er at finde på e-mail, læser avis eller besøger i de fysiske butikker. 

Flere firmaer vælger at ansætte folk, som specifikt beskæftiger sig med et firmas tilstedeværelse på de sociale medier. På den måde har man ansatte i afdelingen, som er specialiseret indenfor feltet og holder øje med, om besøgstal og interaktioner går i en positiv retning.

Skab en “rød” tråd igennem afdelingen

Flere og flere firmaer vælger at benytte sig af en rød tråd igennem afdelingen. Tråden kan også være gul, grøn eller lilla. Farven er ligegyldig, men dækker over at firmaet har et udtryk, eventuelle ordsprog og produkter, som går konstant igen.

På den måde får kunderne faste associationer, når de tænker på firmaet. Tænk på eksempelvis de stærkeste koncerner, vi har herhjemme og i resten af verden; LEGO forbindes med det populære legetøj lavet af selvsamme navn, Nike forbindes med sport og især sko, mens Apple forbindes med computere og telefoner.

Derfor bør dit firma findes ét eller flere produkter, servicemuligheder eller lignende, som de har succes med. Byg videre på dette produkt eller denne service, og lad den omfavne hele firmaet. 

Følg
Jyllands-Posten