<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her
Direkte

Dette udstyr er det vigtigste, hvis du ønsker at udvikle dit badmintonspil

Artiklen indeholder sponsoreret indhold 

Du har måske hørt kommentarer såsom “de bedste spillere behøver ikke godt udstyr”. Det kan på sin vis alt sammen være rigtigt, men faktum er, at sportsudøvere med det rette udstyr vil kunne vinde et par ekstra procenter på banen. I denne artikel giver vi dig inspiration til, hvilket udstyr du skal sætte fokus på, hvis du ønsker at udvikle dit badmintonspil. 

Badmintonketcheren afgør kampe

Det er måske ikke en overraskelse, at vi vurderer badmintonketcheren til at være det vigtigste udstyr. Der findes mange forskellige badmintonketchere i alverdens mærker, hvorfor det kan være en jungle at skulle beslutte, hvilken badmintonketcher der passer perfekt til dig. Derfor giver vi dig her en række råd til at vælge ketcher.

Først og fremmest handler det om at købe en badmintonketcher i god kvalitet. Spiller du meget, vil en kvalitetsketcher blive mindre slidt, og du vil kunne bruge den i længere tid, end hvis du køber en ketcher i lav kvalitet.

Derudover skal du vælge med dig selv, om du ønsker at købe en badmintonketcher med en isometrisk eller oval form. Hver form for badmintonketcher har forskellige fordele, hvilket du blandt andet kan blive klogere på hos sport-net.dk.

Har du en badmintonketcher, som ikke passer til din spillestil, vil det kunne ses negativt på dine resultater, og derfor er den et vigtigt element, hvis du ønsker at være god til badminton.

Undgå skader og andre irritationer med de rigtige badmintonsko

Det næste element, som er vigtigt at have styr på, er dine badmintonsko.

Her gælder de samme råd som med badmintonketcheren. Du skal vælge de badmintonsko, der passer til dine fødder og din spillestil.

Det er derudover vigtigt at købe nogle badmintonsko, som sikrer stabilitet omkring dine ankler. På samme tid skal du kunne lave hurtige retningsskifte samt eksplosive bevægelser.

Finder du en sko, som passer til dine fødder men på samme tid dækker ovenstående, vil du kunne undgå trælse ankelskader, vabler og andre irritationer uden at gå på kompromis med din spillestil og succes på banen. Du vil generelt blive en gladere og mere succesfuld badmintonspiller!

Har du brug for et pandebånd?

En lille sidebemærkning i denne artikel er problematikken omkring pandebånd. 

Flere og flere badmintonspillere benytter sig af pandebånd af den simple grund, at deres hård eller vil ryge ned over øjnene og dække for synet på banen. Er dette tilfældet hos dig, har du to muligheder: Find et pandebånd som virker behageligt at have på, eller lad dig klippe.

Udsynet på badmintonbanen er noget af det vigtigste, hvorfor dette er et punkt, der skal være styr på til hver eneste badmintonkamp. 

Følg
Jyllands-Posten