<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her
Direkte

Undgå den dårlige forbindelse

Dette er sponsoreret indhold

Har du prøvet at sidde med telefonen i hånden, fordi du lige hurtigt skulle se de seneste opslag på din social media-konto eller have de seneste nyhedsopdateringer, og så kan du ikke oprette en ordentlig forbindelse? Eller har du oplevet at filmen pludselig gik i stå, fordi den skulle stå og loade i en evighed? Hvis ja, så ved du også, hvor irriterende det er, når der er dårlig forbindelse. Der kan være flere årsager til, at forbindelsen er dårlig, men hvis det er en gentagende ting, så kan det være en god idé at undersøge hvorfor. 

Undersøg dækningen i dit lokalområde

En dårlig forbindelse kan skyldes, at du enten bor langt væk fra en netværksmast, eller at din mobiludbydere benytter sig af et dækningskort, som har en generel lav dækning i dit område. For at blive klogere på dette, kan du online undersøge, hvordan dækningen er i dit område. Online kan du indtaste din adresse, så du kan se, hvordan dækningen er dit område. Dertil kan du også undersøge, hvor langt fra eller hvor tæt på du bor på en netværksmast. Du kan læse meget Mere om dækning her

Tjek om dine enheder er skyld i den dårlig forbindelse

Det behøver dog ikke kun at være din mobiludbyders skyld, hvis du oplever en dårlig forbindelse. Det kan også være dine egne enheder, som er skyld i den langsomme eller manglende forbindelse. For at undersøge dette, kan du blandt andet tjekke flere forskellige enheder i dit hjem. Er der problemer med netværket på flere enheder, kommer problemet nok fra et andet sted, men hvis det derimod kun er en enkelt enhed, som oplever problemer, kan det være enheden selv, som er skyld i den dårlige forbindelse. 

Sørg for at vælge en udbyder med en god dækning

Når du vælger mobiludbyder, er det en god idé, at du vælger en udbyder, som kan tilbyde en god og stabil forbindelse i dit område. Dette kan du tjekke online, ved at tjekke de tre forskellige dækningskort, som findes i Danmark. Online kan du se hvilke udbydere, der benytter sig af hvilke kort, samt hvor en god en dækning, de forskellige dækningskort har i dit lokalområde. Ved at undersøge dette kan du lettere vælge et abonnement hos en mobiludbyder, som har en god dækning hos dig.

Følg
Jyllands-Posten