<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her
Direkte

4 ideér til en festlig polterabend

Dette er sponsoreret indhold 

Et bryllup er en stor begivenhed, og det er fantastisk at være inviteret med til et bryllup hos en ven eller et familiemedlem. Hvis du er heldig, er det endda dig, der har fået lov til at være best man for brudgommen - og dette betyder, at det er dig, som skal arrangere en polterabend, inden brylluppet finder sted. Men hvilke sjove ideér kan man lige finde på til en polterabend? Hvis du mangler lidt inspiration til sjov festunderholdning, så er du heldigvis landet det helt rigtige sted. Artiklen her kommer med 4 sjove ideér til Polterabend og festunderholdning - så læs med her, og bliv inspireret til næste fest. 

Tag i Escape Room 

Overrask brudgommen med en tur i Escape Room. I et Escape Room befinder man sig fysisk i et rum, hvor det handler om, at deltagerne samarbejder om at løse et antal opgaver på en bestemt tid. En tur i Escape Room udfordrer dig derfor på din koncentration og hurtighed. Det er en sjov og lidt anderledes måde at underholde gæsterne til en polterabend på, men det vil uden tvivl være en succes alligevel. 

Overrask med spiritussmagning 

Hvis brudgommen interesserer sig for spiritus, kan man vælge at underholde med en spiritussmagning. Man kan jo gøre sit forarbejde, og undersøge hvilken slags spiritus, der er brudgommens favorit. Man kan vælge alt fra vin til whisky, og hvis man har god tid, så kan man eventuelt nå flere forskellige spiritussmagninger - det kan dog hurtigt resultere i, at man bliver beruset. 

Book en stripper 

Det er helt klassisk at booke en stripper til en polterabend. Det er et sjovt og frækt indslag, som både er underholdende for brudgommen og gæsterne. En stripper sætter for alvor gang i festlighederne, og det er en genial måde at fejre brudgommens polterabend på, inden han skal indgå i et livslangt ægteskab. 

Lej en partybus

Man kan ikke komme uden om, at det er ekstremt sjovt at køre rundt i en partybus - og hvornår er det mere oplagt at leje en partybus end til en polterabend? En partybus gør det muligt at køre byen rundt, mens man drikker øl og hører højt musik - det er uden tvivl den perfekte underholdning for gæsterne til en polterabend. 

Følg
Jyllands-Posten