<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her
Direkte

Find den bedste lokale dækning

Dette er sponsoreret indhold

De fleste har oplevet hvor død irriterende, det kan være med en langsom forbindelse. Med en dårlig forbindelse kan det hurtigt blive besværligt at bruge sin mobil eller internet til eksempelvis online streaming på fjernsynet eller computeren. Mange har nok prøvet at få sat sig godt til rette i sofaen med stor skål popcorn, klar til at benchwatche den nyeste sæson af yndlingsserien, og så lagger forbindelsen, fordi der er dårlig dækning. Der findes næsten ikke noget værre. Har man prøvet det lidt for tit, så kan det være, at man skal overveje at skifte til en anden dækningsudbyder. 

Undersøg dækningskortene

I Danmark er der tre Dækningskort, som alle mobiludbyderne er fordelt ud på. De tre dækningskort ejes af henholdsvis TDC, 3 mobil og Telia/Telenor. Herunder hører de andre forskellige mobilselskaber under. Online kan man finde en liste over, hvilke mobiludbydere der bruger hvilke dækningskort. På den måde kan man også se, hvilket dækningskort ens nuværende mobiludbyder benytter sig af. Online kan man også undersøge de forskellige dækningskorts dækning i det område, hvor man bor. På den måde kan man se, om man bruger det dækningskort, der har den bedste dækning i ens eget område. 

Hvad er forskellen på dækningskortene

Forskellen på de tre dækningskort er som før nævnt, at de ejes af tre forskellige mobiludbydere. Derudover er der forskel på, hvor hurtig deres dækning er i de forskellige områder i landet. Den bedste dækning der findes i Danmark er 4G netværket, men man skal bo relativt tæt på en 4G mast, for at kunne opleve den bedste dækning. Selvom 4G tilbydes af alle danske mobiludbydere, så er det endnu ikke alle master, der understøtter det. Derudover har forbindelseshastigheden også noget at gøre med, hvor langt man bor fra en mast. 

Vælg den bedste dækning

Online kan man tjekke de forskellige dækningskort, så man kan vælge den dækning, der er bedst i ens lokalområde. På dækningskortene fra TDC og Telia/Telenor kan man vælge, hvor hurtig en hastighed man ønsker, samt om de skal vise den indendørs eller udendørs hastighedsforbindelse. Som udgangspunkt er det en god idé at kigge efter den indendørs dækning, så man kan undersøge dækningen for eventuelle huller. Det gælder om at finde en dækning med så få huller som muligt, hvis man gerne vil have en hurtig forbindelse, så man igen kan online streame uden irriterende afbrydelser. 

Følg
Jyllands-Posten