<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Direkte

Whiteboard-guide: Sådan finder du det rette Whiteboard

Selvom vi lever i en stadigt mere digitaliseret verden, så findes der dog stadigvæk en hel del ikke digitale løsninger til at gøre vores alle sammens liv en smule mere organiseret. Uanset om du har brug for lidt organisering på kontoret til at holde styr på alle de daglige opgaver eller blot kunne tænke dig lidt mere orden på hjemmefronten, så vil du faktisk kunne opnå dette ved at investere i et nyt whiteboard. Hvis du f.eks. tager et kig hos display.dk, så vil du lynhurtigt opdage at der findes en lang række forskellige whiteboards på markedet i dag. Det store udbud gør det bestemt ikke nemmere at vælge, men ved at stille dig selv disse 4 spørgsmål, så kan du nu gøre valget af whiteboard langt nemmere.

1. Hvad skal du bruge dit whiteboard til?

Det allerførste du selvfølgelig skal finde ud af er, hvad du egentlig ønsker at bruge dit nye whiteboard til. Dette vil nemlig i stor udstrækning være med til at definere, hvilket whiteboard der vil passe bedst til netop dine behov. Er der tale om et whiteboard til kontoret, så vil en større vægmodel være en helt perfekt løsning. Hvis der derimod er tale om et whiteboard til klasseværelset, så kunne du også overveje at investere i et whiteboard med hjul, der jo netop nemt kan flyttes fra den ene ende af klasseværelset til den anden. Find et whiteboard til ethvert behov hos display.dk

2. Hvor ofte skal det bruges

Det næste du skal overveje er selvfølgelig hvor ofte du planlægger at bruge dit nye whiteboard. Hvis der f.eks. er tale om et whiteboard til brug i skolen, så er det vigtigt at du vælger en model der kan holde til at blive brugt gentagne gange. F.eks. vil et kvadratisk whiteboard i dårlig kvalitet altid være en dårlig investering, idet selve det kvadratiske tryk relativt hurtigt vil blive slidt af. Sørg derfor altid for at prioritere god kvalitet over pris, og især hvis dit whiteboard skal bruges ofte.

3. Har du pladsproblemer?

Lider du af pladsmangel på kontoret? Hvis svaret er ja, så kunne du også overveje et alternativ til traditionelle whiteboards. Der findes nemlig en såkaldt whiteboard folie, der gør det nemt at lave de ugentlige præsentationer på mindre kontorer uden plads til et whiteboard på væggen eller gulvet. Det eneste du skal gøre, er nemlig at komme folien på et vindue eller anden glat overflade for nu at have et bærbart og praktisk whiteboard klar til brug. Og da folien klæber sig fast via statisk elektricitet, så vil den ikke engang efterlade mærker på væggen, vinduet eller døren. Perfekt til at tage med sig, når der skal afholdes møder med klienter udenfor kontoret.

4. Overvej at kombinere det bedste fra begge verdener

Sidst men ikke mindst, så kan du også vælge at gøre dit whiteboard interaktivt med et såkaldt Nano whiteboard. Dette praktisk whiteboard er nemlig designet til at fungere sammen med whitescreen fladskærmen i mødelokalet. Hæng dem ved siden af hinanden, så der på denne måde opnås et harmonisk visuelt hele.

Følg
Jyllands-Posten