<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Tre tips til at genskabe magien i soveværelset

Dette er sponsoreret indhold 

Efter man har været gift i mange år, og hverdagens trummerum med børn og leverpostejsmadder har overtaget ens liv, kan man godt glemme vigtigheden af et aktivt sexliv. Sex er en vigtig del af et parforhold, og så er det også sundt for kroppen og godt for sindet. Det er derfor vigtigt at prioritere at have et aktivt sexliv, så man bliver stimuleret på alle fronter. Man kan dog godt være lidt fantasiløs, efter man har været sammen i mange år, og man må erkende overfor sig selv, at magien i soveværelset ikke er det samme, som lige da man mødte hinanden. Men fortvivl ej, man kan sagtens genskabe magien i soveværelset igen. Læs med her, og få tre inspirerende forslag til hvordan man genskaber magien, og får gang i et aktivt sexliv igen. 

Udforsk forskellige former for sexlegetøj 

En god måde at sætte gang i sit sexliv på, er ved at investere i noget sexlegetøj. Det behøver ikke kun at være en enkelt dildo - der findes massere af forskellige former for sexlegetøj på markedet. Det kan være alt fra sexmøbler til vibratorere til strap-ons, det er kun fantasien, der kan begrænse jer. I vil med garanti blive vilde med at udforske Jeres sexliv med sexlegetøj, hvilket er et godt sted at starte, når man ønsker at genskabe magien i soveværelset. 

Tag udklædning med i sengen 

Et andet forslag kan være at afprøve forskellige former for udklædning i soveværelset. Alle mennesker har deres frække fantasier, og hvorfor ikke gøre en fantasi til virkelighed? Tag en samtale om, hvilke kostumer I tænker kunne være sjove at have med i sengen, og gør derefter alvor ud af det. Hvis begge parter lever sig ind i den givne rolle, vil I med garanti blive tændte, og dermed få sat gang i en spirende sexlyst.

Afprøv en swingerklub 

Hvis I er til en lidt vildere løsningen, er det en mulighed at opsøge en swingerklub. I en swingerklub får I mulighed for at se andre have sex, have sex med andre, eller sågar have sex med hinanden, i mens andre kigger på. Det er et oplagt sted at udforske sin seksualitet, uanset hvad man er tiltrukket af - der er plads til alle former for seksuel tiltrækning og udforskning. Undersøg hvor den nærmeste swingerklub er placeret, og sæt gang i Jeres sexliv igen ved at have en trekant eller en firkant. 

Følg
Jyllands-Posten