<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Tag på sommerferie i det danske land

Dette er sponsoreret indhold

Rigtig mange danskere drager til udlandet, når sommerferien melder sig. Danmark har dog masser at byde på, og det kan derfor ikke altid betale sig at tage en tur til udlandet hver sommer. Slet ikke, hvis du aldrig rigtig har udforsket Danmark, og landets mange muligheder. I denne artikel kan du finde inspiration til din sommerferie i Danmark. Hvem ved, måske skipper du flyrejsen næste år?

Mange forskellige ferieformer

Du kan holde sommerferie på mange forskellige måder i Danmark. Du kan vælge at tage på camping, hvor du kan overnatte i alt fra hytte og telt til campingvogn og autocamper. Hvis du ikke er så meget for at campere, kan du vælge at tage i sommerhus. Dette er en lidt mere luksuriøs måde at holde dansk ferie på, og et stort antal af danskerne gør det hvert år. Lej sommerhus billigt og få dig en skøn ferie i Danmark.

Hvis både camping og sommerhus er for lidt aktivt og friluftsliv for dig, kan du tage teltet med på cykelferie, eller du kan vælge at overnatte i shelters. Du kan downloade en app til din mobil, hvor du kan se, hvor de mange shelters befinder sig. Denne hedder Shelter. 

Fyldt med smukke områder

Mange mener, at den danske natur er kedelig og ensformig. Det er der dog intet rigtigt i. Selvom vi ingen bjerge har, er der mange andre smukke naturområder, der kan noget helt særligt. Du kan blandt andet tage til Møn, hvor du også kan tage på en kortere eller længere vandretur. Hanklit ved Thy/Mors er også en populær attraktion for turister. Thy Nationalpark har også en charme, som du slet ikke vil kunne stå for. Leder du efter skønne steder, bør du også tage et smut forbi det nordligste Danmark, Skagen, hvor to have mødes. 

Langs kysterne finder du også dejlige badestrande for store og små, skove, søer og lignende natur, er der også rigeligt af, hvor du kan hygge dig.

Besøg de mange attraktioner

Danmark har et stort udvalg af seværdigheder og attraktioner, og det ville slet ikke give mening at remse dem alle op her. Derfor er det en god ide at søge lidt nærmere på, hvad der er at se i det område, hvor du skal på ferie.

Nogle af de mest populære steder at tage hen, er Aalborg Zoo, Ree Park, Knuthenborg Safaripark og andre zoologiske haver, samt de danske akvarier og forlystelsesparker som Fårup Sommerland, Bonbon Land og Djurs Sommerland.

Følg
Jyllands-Posten