<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Derfor bør du vælge bambus tøj næste gang du køber tøj

Dette indeholder sponsoreret indhold 

Vi kender alle det med at skulle ud og finde noget nyt tøj. Men det kan være svært helt at vælge hvad man skal lede efter, og hvor man skal lede efter det henne. Der findes utrolig mange forskellige former for tøj, som kan hver deres. Men hvis du gerne vil prøve noget nyt, der kan noget specielt, kan det være du skal kigge efter bæredygtigt tøj i bambus til herre og damer. Med bæredygtigt tøj i bambus, får du tøj lidt ud over det sædvanlige. Hvis du gerne vil læse mere om, hvorfor du bør vælge bambus tøj næste gang du køber tøj, læs med her. 

Bæredygtigt tøj 

Når du vælger at købe bambus tøj, kan det lidt mere end så meget andet tøj. Det bliver mere og mere på mode at gå op i bæredygtighed, og hvis du vælger at anskaffe dig noget bambus tøj, kan du klart med på den bølge. Bambus er selvfølgelig lavet af bambus, der gror 100 procent naturligt uden sprøjtemidler. En anden ting er, at bambus er en plante, der gror stort set uden vand og på den måde er der ikke en masse vand der skal udvindes, når du omdanner planten til tekstiler. På den måde er bambus tøj altså både økologisk og bæredygtigt, og derfor et godt valg, hvis du gerne vil gøre noget godt for miljøet.  

Blødt tøj 

Men ikke nok med at bambus tøj er bæredygtigt og økologisk, er det også noget af det tøj, der er allermest blødt. Bambus tøj har en lækker kvalitet, der gør at det føles rart mod huden. Men ikke nok med det, er det både rart at have på når det er varmt, men også når det er koldt. Bambus er en rigtig åndbar tekstil, så hvis du eksempelvis køber bambusstrømper, har du mulighed for at gå lange ture i vandrestøvler uden dine fødder bliver fugtige eller alt for varme. Det samme gælder hvis du køber en t-shirt eller andet i bambus. Du bør altså vælge bambus tøj, fordi det er blødt og rart at have på. 

God holdbarhed 

Udover at bambus tøj er rigtig blødt og dejligt at have på, så er det også rigtig holdbart. Det er noget af det tøj, der holder allerbedst, og så kan du hive og slide i det som du vil. Og ikke nok med det, bliver tøjet ved med at være lige så blødt som da du købte det - uanset hvor meget du vasker det.

Følg
Jyllands-Posten