Kan du tjene penge på at optimere din pensionsordning?

Artiklens øverste billede

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Har du allerede en pensionsordning, men er du i tvivl om, hvorvidt du har den rigtige løsning? Ligger du nogle gange søvnløs om natten, fordi du er bekymret for, om der nu også er penge på pensionskontoen, når du en dag kan trække dig tilbage fra arbejdsmarkedet? Frygter du at du i dag betaler for høje omkostninger og kan du ikke gennemskue om du betaler skjulte omkostninger?

Her kan du blive klogere på, hvordan du kan få mest muligt ud af din pensionsopsparing.

Vælg en uafhængig pensionsmægler

APC Forsikringsmægler er landets største pensionsmægler, og virksomheden blev stiftet af Peter Lindblad tilbage i 2007, der også i dag fungerer som administrerende direktør for APC Forsikringsmæglerne. Læs om stifteren af APC Forsikringsmægler og bliv klogere på, hvorfor han på kun ganske få år har skabt en virksomhed med mere end 200 medarbejdere og en omsætning på knap 170 millioner kroner.

Fordelene ved at være kunde hos APC Forsikringsmægler er mange, men hvilke 7 specifikke fordele der er ved at vælge lige netop dette rådgivningsfirma, kan du læse om nedenfor:

  1. Du kan opnå lave omkostninger og få mere i pension
  2. Du får en uvildig rådgivning tilpasset din aktuelle situation
  3. Du kan frit vælge mellem alle relevante pensionsselskaber
  4. Du får sammenlignet din eksisterende pension med alle relevante pensionsprodukter i markedet
  5. Du får løbende overvågning af alle ændringer der påvirker dine pensionsforhold
  6. Du får et rådgivningsfirma med en sund økonomi

1. Lavere omkostninger betyder du kan få mere i pension

APC Forsikringsmæglere skærer i dine pensionsomkostninger ved at have adgang til nogle af de laveste omkostninger i markedet. APC Forsikringsmæglere varetager pensionen for mere end 13.000 kunder, der tilsammen har mere end 20 milliarder kroner i pensionsmidler. Det giver mulighed for at kunne forhandle sig frem til attraktive lavere priser og rabatordninger, og samtidig betyder det, at APC Forsikringsmæglere kan tilbyde væsentlig lavere pensionsomkostninger sammenlignet med andre i branchen.

Eksempelvis kan en gennemsnitlig pensionsopsparing på 1,5 mio. kr., for en 50 årig person, der planlægger at gå på pension som 68 årig, forvente en forøgelse på mellem 100.000 – 300.000 kr. mere til sig selv ved at optimere sin pensionsordning.

Test her hvor mange penge du potentielt kan tjene ved at blive kunde hos APC Forsikringsmæglere: pensionstjek.

2. Uvildig rådgivning sikrer den for dig bedste pensionsløsning

Der er efterhånden så mange udbydere og muligheder indenfor pension, at man helt mister pusten. Har man ikke den rette viden eller kendskab til branchen, kan det være næsten umuligt at gennemskue den og finde frem til den rette pensionsløsning. Ved du eksempelvis, hvordan dine penge er investeret, og om det er det mest optimale sted for dig? Ved du, hvad du betaler for det – og om det er for meget? Kender du dine omkostninger, eller om nogen af dem er skjulte?

APC Forsikringsmæglerne har til formål at sikre, at du får den bedst mulige løsning. Det betyder, at du udelukkende får rådgivning af en uvildig pensionsmægler, som alene varetager dine interesser.

Netop fordi du får uvildig rådgivning af en uvildig pensionsrådgiver, som ikke har nogen interesse i at få dig til at vælge en bestemt løsning i markedet, andet end den løsning der vil være den bedste for dig og din situation, så kan du være helt sikker på, at du får den rette objektive rådgivning.

3. Du kan frit vælge mellem alle produkter hos alle relevante pensionsselskaber

Hos APC mæglerne er du ikke bundet til et bestemt pensionsselskab eller et bestemt pensionsprodukt, og det er en klar fordel for dig, da du i så fald kan få den absolut bedste løsning for dig og dine pensionsmidler. Fordi det alene er dine interesser, der bliver varetaget, via en uvildig pensionsrådgivning, kan du også stole på, at du ikke bliver rådgivet på et forkert grundlag, der ikke er tilpasset din aktuelle situation.

4. Du får sammenlignet din nuværende pension med alle relevante pensionsprodukter i markedet

APC pension har udviklet en unik ”Sammenligningsmaskine”, der sammenligner alle pensionsprodukter på tværs af alle relevante pensionsselskaber på en præcis og klar måde. Det er på den måde, at APC pension finder frem til bedre og billigere alternative pensionsprodukter, som i sidste ende sparer dig for unødvendige omkostninger. Og lavere omkostninger til din pension betyder flere penge til dig selv, når du vælger at gå på pension.

5. Løbende overvågning betyder, at du ikke behøve at bruge tid på din pension

Pensionsmarkedet er en dynamisk størrelse, hvor der konstant sker ændringer i vilkårene, som påvirker dine pensionsforhold, og dermed også størrelsen på dit pensionsdepot. Det kan være ændringer i pensionsprodukterne, omkostninger, lovgivning, beskatning m.v.

Mange der har en pensionsopsparing bruger unødig tid og mange ressourcer på at følge med i ændringer og spekulerer over, hvorvidt de nu også har den bedste løsning, og om der findes en løsning, der kunne være et bedre og måske billigere alternativ. Det slipper du for ved at vælge at have din pension hos APC mæglerne. Deres avancerede “sammenligningsmaskine” overvåger alle produkter, og sikrer således at du også fremadrettet har den bedste pensionsløsning. Du vil hver måned modtage en analyse, der fortæller dig om du skal:

  1. Fastholde din nuværende pensionsordning
  2. Flytte din nuværende pensionsordning, fordi der findes et bedre alternativ.

Med det udgangspunkt vil din pensionsrådgiver sikre dig den bedste uvildige rådgivning og samtidig sikre dig fremtidig rådgivning, hvis du har brug for det.

6. Du får et rådgivningsfirma med en sund økonomi

Som nævnt har dette rådgivningsfirma kunder, der samlet set har mere end 20 milliarder kroner i pensionsmidler og flere end 13.000 kunder. Derudover har virksomheden en omsætning på snart 170 millioner kroner - se nøgletal for APC Forsikringsmæglerne. Det er med til at understrege, at der er tale om en virksomhed med en rigtig sund økonomi.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.