<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Når hjemmet skal forbedres

Stig Ulrichsen, journalist

Vi haster af sted, meget skal nås hver dag. Og når vi så endelig befinder os hjemme, kan de små ting irritere os.

Hvorfor får vi ikke gjort noget ved det?

Jamen vi har ikke tiden, tænker du sikkert.

Men nu har en Nordsjællandsk erhvervsmand sat sig for at løse opgaven.

Hans virksomhed er totalentreprenør og nu klar til at tage over og bruge tiden på dine forbedringsprojekter, mens I selv tager jer af hverdagen. 

"Min kone og jeg havde selv gået rundt i lang tid med ønsker til huset, som vi ikke kunne overskue. Vi havde begge travlt i hverdagen med vores jobs, og når vi kom hjem, var det om at have børnene i fokus." fortæller Michael Pedersen, Direktør i reDesign Home A/S. "Først da jeg solgte i min tidligere virksomhed, fik jeg tid til at kaste mig over et nyt projekt, en idé jeg havde haft i flere år, og derved kickstartede jeg idéen om reDesign Home.

Vores eget ønskeprojekt lå klar i toppen, da tiden pludselig blev til det. Her stod det også hurtigt klart for mig, at vi, med en investering i vores eget hjem, kunne få en nemmere hverdag, indfriet vores ønsker og drømme, og samtidig få lavet en fantastisk opsparing.

En typisk familie har nok at se til i hverdagen. Der kan hurtigt kræves alt for meget unødig energi og tid til at holde styr på alle opgaverne, fordelingen af opgaver og udarbejdelse af en tidsplan til elektriker, blikkenslager, maler, tømrer, murer etc. Der er rigeligt af andre opgaver og beslutninger, der skal tages stilling til i et renoveringsprojekt. Tid til at lede projektet har de fleste ikke, og den tid som de har, bør jo bruges på det arbejde, som giver dem deres daglige indkomst.

En dygtig projektleder er guld værd

Michael Pedersen fandt da også hurtigt ud af, at det ikke var så let som først troet. Der dukker altid mange overraskelser op, når man går i gang. Derfor forstår han godt, at mange vælger at udskyde renoveringer af huset og lejligheden.

"Jeg fandt hurtigt ud af, at en erfaren projektleder var guld værd. Derfor var det mig også magtpåliggende at reDesign Home på hvert projekt har en projektleder, som holder kunden orienteret om opgaven, mens han styrer projektet sikkert i hus, også når der opstår uforudsete udfordringer."

En projektleders opgave er mangeartet, og en af de vigtigst opgaver er fra start at udarbejde en tidsplan fordelt på faggrupperne og holde styr på byggeprojektets faser.

Derved sikres, at håndværkerne kommer på de rigtige tidspunkter, uden at de må køre forgæves og dermed sende kunden ekstra regninger. 

"Derfor har reDesign Home specialister med indenfor alle områder af byggeriet, således at man som kunde opnår den optimale løsning af sin opgave, uden at skulle betale for meget," fastslår Michael. "Tilfredse kunder er det vigtigste for vores virksomhed. Man må ikke gå på kompromis her."

Og hans eget hjem…

"Jo det giver en daglig glæde, når de små irritationsmomenter er væk, og så fik jeg plads til en dejlig vinkælder, jeg altid har ønsket mig. Det er jo et behageligt plus, oveni alt det andet gode, som vi fik ud af både renovering af køkken og bad samt den nye tilbygning."

Følg
Jyllands-Posten