Direkte

Sådan kan du fremhæve din personlige stil

Vores tøjstil har meget at sige om, hvem vi er som personer. Gennem vores valg af tøj, har vi nemlig mulighed for at vise over for omverdenen, hvordan vi opfatter os selv. Har du ikke meget styr på tøj og mode, kan det dog være svært at finde frem til den helt rigtige stil. Her i artiklen har du mulighed for at blive klogere.

Vælg det helt rigtige ur

Hvis du skal fremhæve din personlige stil, er ure en rigtig god måde at gøre dette på. Med det helt rette ud, har du nemlig mulighed for at sætte et helt særligt præg på dit tøjvalg. Hvis du bliver fan af at bruge ure i din tøjstil, er det ligeledes muligt at have flere forskellige slags, som du kan rotere i mellem.

Skal du købe et flot ur, er det en god idé at kigge online. På internettet er det nemlig nemt for dig at danne dig et overblik over, hvilke ure der findes på markedet. Du kan for eksempel finde herreure hos ditur.dk. Ure findes i alle prisklasser, og derfor er det med garanti muligt at finde et ur, der passer ind i dit budget.

Din jakke har stor betydning

Hvis du gerne vil forbedre din stil, er det relevant at bruge tid på at finde en god jakke. Din jakke er nemlig en af de genstande i din garderobe, som du kommer til at bruge allermest. Når du skal købe din jakke, er det både vigtigt at tænke praktisk og moderigtigt.

Når du har din jakke på, skal du helst føle dig godt tilpas. Derfor har det betydning, at du rent faktisk kan holde varmen, når du har din jakke på. Derudover bør du afprøve jakker med forskelligt snit. På denne måde kan du for eksempel se, hvilken længe der passer dig bedst. Slutteligt er det værd at overveje, om jakken skal have en særlig farve eller et særligt mønster.

Leg med din stil gennem dine sko

Vil du gerne ændre på udtrykket af et outfit, er det oplagt at lege med valget af dine sko. For eksempel kan det betyde meget for et outfit, om du vælger at have støvler eller sneakers på. Ved at eje flere forskellige slags sko, har du altså mulighed for at klæde dig helt rigtigt på til anledningen.

Hvis du gerne vil fremstå professionel, har dine sko desuden stor betydning. Har du lædersko på, er det for eksempel en god idé at matche farven på dine sko til dit bælte. På den måde kommer dit outfit til at se mere sammensat ud.

Find inspiration til din tøjstil

Hvis du er på bar bund, kan det være en god idé at finde nogle billeder med outfits, som du godt kan lide. Der er ingen, der siger, at du skal købe præcis det samme tøj, men det kan være en stor hjælp at efterligne disse billeder.

På den måde er det nemlig lettere at finde frem til en stil, som du føler dig hjemme i. Husk på at din stil hele tiden ændrer sig. Derfor bør du ikke være bange for at afprøve nye ting.

Følg
Jyllands-Posten