Find eksperterne til din virksomhed

Hvis du skal starte din egen virksomhed, er der mange elementer, der skal falde i hak. Du skal for eksempel have en god idé og have penge nok til at komme i gang, men det er også nødvendigt at finde de helt rigtige medarbejdere. Gennem Teamincubate har du mulighed for at finde eksperterne til din virksomhed.


Hvordan kommer ekspertisen ind i billedet?

For at være iværksætter behøver du ikke nødvendigvis at have en bred viden, inden for det felt, som din virksomhed arbejder i. En iværksætter forstår sig nemlig på at starte firmaer, og så er det i og for sig ligegyldigt, hvilken slags firma der er tale om.

For at virksomheden kan komme godt fra start, er det dog nødvendigt, at du får nogle eksperter på banen. Selvom du som iværksætter ikke selv skal sørge for ekspertviden inde for området, er det nemlig vigtigt, at der er nogle andre, der kan gøre netop dette.

Her kommer Teamcubate ind i billedet. Gennem Teamcubate har du nemlig mulighed for at finde kandidater til din virksomhed med de rette kompetencer. Således kan du koncentrere dig om at være iværksætter, mens dine medarbejder koncentrerer sig om at være eksperter.

Du bestemmer selv, hvor stor en rolle du skal spille

Som iværksætter er der enormt stor forskel på, hvor meget man engagerer sig i virksomheden. Typisk er der en tendens til, at iværksætteren er den primære arbejdskraft, hvis der er tale om en lille virksomhed.

Kommer vi op i de større virksomheder, er det mere normalt, at iværksætteren lader andre om det mere tekniske arbejde. Hvor stor en rolle du skal spille i virksomheden, er naturligvis op til dig selv. Der er ingen, der har den hemmelige opskrift på succes. Vil du sikre dig, at din virksomhed klarer sig godt, bør du derfor træffe de beslutninger, som du synes er mest rigtige.

Hav en klar vision for, hvilke opgaver der skal varetages

Hvis du skal ansætte eksperter i din virksomhed, er det en god idé at have en klar vision for, hvilke opgaver denne person skal varetage. Det kan nemlig være svært for en ekspert at udføre et effektivt stykke arbejde, hvis han eller hun ikke er fuldstændig sikker på sine arbejdsopgaver.

Derfor bør du heller ikke ansætte en ekspert, bare for at ansætte en ekspert. Har du et reelt behov, kan eksperthjælp være praktisk, men eksperter er ikke noget, som enhver virksomhed skal have.

Er du på udkig efter en sparringspartner?

Når det gælder eksperthjælp, er det en god idé at spørge dig selv, om du i virkeligheden er på udkig efter en sparringspartner. Der er nemlig stor forskel på at ansætte en medarbejder, som skal løse de opgaver, som du ikke har kompetencerne til, eller at ansætte en medarbejder, der skal rådgive dig i forhold til vigtige beslutninger.

En ekspert kan naturligvis hjælpe på begge parametre. Bliver du opmærksom på, hvilke behov du forsøger at opfylde i virksomheden, kan du være mere præcis i dine ansættelser. Således bliver dette forhåbentlig et tiltag, der kommer virksomheden til gavn.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.