<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Direkte

Guide til den gode ferie med Boataround.com


Det har aldrig tidligere været så let at leje en båd og tage på sejlerferie. Ikke uden grund vinder netop den type ferie frem blandt folket. Ikke alene er der en højere bekvemmelighed ved at holde ferie ombord på en rummelig yacht end mange andre gængse ferier. Du undgår også meget af besværet og de mange risici for forsinkelser, mistet bagage mv., som du oplever på andre typer ferie.

De 3 nemme skridt til din næste sejlerferie

Gennem platformen Boataround.com kunne det næsten ikke være lettere at leje en båd. På kun få minutter kan du være et stort skridt tættere på det krystalblå hav.

Find den båd, du ønsker at holde ferie på

Hvor i verden ønsker du at tage på ferie?

Vil du have luksus, plads og rummelighed i en katamaran eller farten i en motorbåd?

Hvor mange skal I af sted, og hvad har I brug for undervejs?

Book båden og afvent godkendelsen af ejeren

Pak taskerne, tag familien under armen og nyd jeres næste ferie ombord!

Lej en båd, men hvor skal ferien gå hen?

Der er så mange destinationer, der bare venter på at blive udforsket. Er du til uforglemmelige sejleventyr blandt øer og holme, er der rig mulighed for at finde det på det græske hav. Her finder du varme briser, blåt hav og masser af mulighed for at opleve spændende kultur.

I Italien venter lidt stærkere vind, et varieret klima og ikke mindst store, spændende nationalparker. Du kan også nyde traditionel italiensk mad, fine vine og en gæstfrihed, der ikke ses mange andre steder.

Vil du hellere til temperamentsfulde Spanien, venter mere end 8000 kilometer kystlinje, bagende sol og ikke mindst smukke strande. Du kan nyde oplevelser som storslået arkitektur, flamenco og tyrefægtning, mens du selvfølgelig også skal huske at nyde en portion paella og et glas sangria til solnedgangen.


Boataround.com – nem og sikker bådudlejning

På Boataround.com venter mere end 12.000 forskellige yachts kun på din booking. Siden 2016 har platformen arrangeret bådudlejning for enhver, der kunne tænke sig at rejse ud på vandet. Det er nem og sikker reservation, ingen skjulte gebyrer og høj sikkerhed. Alt fra små motor- og sejlbåde til luksusyachter ligger i havne over hele verden. Klar til eventyr sammen med dig, så start i dag – lej en båd og drag af sted på eventyr.

Følg
Jyllands-Posten