Direkte

Derfor skal du kende til kryptorobotter

Der findes flere forskellige krytorobotter, som man kan bruge til at investere med. Ud fra algoritmer bestemmer de, hvordan dine penge skal investeres, hvilket både har fordele og ulemper.

Ligesom der findes aktierobotter, der ud fra en algoritme vælger, hvordan og hvornår dine penge skal investeres og sælges, findes der også kryptorobotter. Kryptorobotter er smarte at benytte, fordi de handler hurtigt.

Det skal du være opmærksom på ved kryptorobotter

Der findes forskellige kryptorobotter, for eksempel Bitcoin Evolution. Det er meget vigtigt, at du grundigt undersøger forskellige kryptorobotter, inden du træffer et valg. Der har tidligere været betændte sager I omløb, hvor branchen har været ramt af bedragere, der har stjålet penge, der var beregnet til at investere for folk.

Derfor er det vigtigt, at du laver din research ordentligt ved for eksempel at læse anmeldelser for at være sikker på, at du kan stole på den kryptorobot, du ender med at vælge.  Du kan for eksempel læse en anmeldelse af kryptorobotten Bitcoin Evolution her.


Bliv klogere på kryptorobotter

Når du har fået adgang til kryptorobotten og investeringsplatformen Bitcoin Evolution, kan du vælge, om du vil indsætte penge og komme i gang, eller om du vil prøve en demokonto, inden du kaster dig ud i de virkelige investeringer.

Hos Bitcoin Evolution får du en demokonto med 1500 amerikanske dollars, som du kan bruge til at teste systemet, inden du selv vælger, om du vil overføre penge til robotten, som den skal investere for.

Når du er klart til at investere, bliver du ringet op af en account manager, som hjælper dig gennem opsætningen af din konto.
 

Første gang, du bruger en kryptorobot til at investere

Hvis det er første gang, du skal bruge en kryptorobot, er der som ny investor et minimum for, hvor meget, du skal investere for at bruge en robot. Det er forskelligt fra robot til robot, hvor få finanser du kan nøjes med at investere. Hos Bitcoin Evolution er den mindste investering 250 Euro.

Her tager det cirka 15 minutter at oprette en konto, teste demokontoen, indsætte investeringen og sætte sin auto-investor i gang – altså få kryptorobotten til at arbejde for dig.


Det vigtigste, du skal huske

Det vigtigste, du skal huske, når du kaster dig ud i at investere – uanset om det er gennem en kryptorobot eller ej – er, at investering altid er forbundet med risiko. Investér derfor aldrig mere, end du har råd til at tabe.

Følg
Jyllands-Posten