Direkte

Udnyt sommerferien til at gøre noget ekstra for dit parforhold

Vi kender alle til, hvordan hverdagen kan forårsage, at man glemmer at pleje sit parforhold. Arbejde, huslige pligter og alt det andet, der skal nås i løbet af ugen, gør ofte, at man glemmer at værne om kvalitetstid med sin partner. Heldigvis er vi på vej ind i sommermånederne, hvilket betyder, at vi får længere solskinsdage, mere fritid og forhåbentligt også mere overskud til at vinde det tilbage i parforholdet, der kan være gået tabt i løbet af de seneste par lange måneder. I sommermånederne er der ikke længere nogen undskyldninger for, hvorfor du ikke skulle sætte noget ekstra tid af til din bedre halvdel. Denne artikel kommer med nogle idéer til, hvordan du kan gøre noget ekstra for at pleje dit parforhold i løbet af de kommende måneder.

Overrask din partner med ting I ikke har prøvet før

En god måde at sparke noget ekstra liv ind i parforholdet er prøve ting med din partner, som I ikke har prøvet før. Dette kan være alt mellem himmel og jord, og det kan være noget I aftaler at gøre sammen, eller du kan ligefrem overraske din partner ved selv at tage initiativet. Føler du, at I godt kunne spice jeres sexliv en smule op, kan du vælge at købe noget sexlegetøj til dig og din partner. Her kunne der for eksempel være tale om dildoer, som kan fås i alverdens forskellige variationer, hvad angår størrelse og form. Vejen til et sundt parforhold starter nemlig oftest i soveværelset, og det kan derfor være sundt at prøve hinandens lyster af, så I ved, hvad I godt kan lide. I sommerferien har dig og din partner højst sandsynligt et større overskud til at få sat gang i dette, så udnyt jeres tilbagevundne energi til at tage initiativ til noget nyt og spændende.

Pak kufferten og oplev verdenen sammen

Selvom det er sommerferie, er smartphonen oftest stadig tændt, og e-mails, opvask, hundeluftning og meget andet, kan være svært at løbe fra. Derfor kunne det være en god idé at tage væk fra de vante rammer i en uge eller to. Du kan derfor planlægge en ferie med din partner til et sted, I altid har drømt om at opleve sammen. Dette kan være alt lige fra Skagen til en tropisk ø i Det Caribiske Hav. Det vigtigste er, at I får tilbragt noget tid sammen. At rejse væk sammen og glemme alt om tid og sted kan være en god reminder på, hvorfor I til at starte med overhovedet er endt med at falde pladask for hinanden.

Plej jeres fælles interesser

Mødtes dig og din partner for første gang til et madlavningskursus eller en rockkoncert? Har I nogle fælles interesser, som I gerne ville dyrke mere sammen? I sommermånederne har i endelig tid til dette. Derfor kan du vælge at overraske din partner med noget I kan lave sammen, som du ved I begge elsker. Og så er det jo kun en bonus, at du kan give en overraskelse, som du også selv bliver glad for.

Følg
Jyllands-Posten