Direkte

Saml dine lån og spar penge

Hvis du har flere mindre lån flere forskellige steder, kan der være penge at spare for dig, ved at du samler dine lån i ét. Når du samler dine lån til ét samlet lån, vil dine udgifter til renter og andre gebyrer falde. Små lån har ofte en en høj rente og høje omkostninger forbundet med sig.

Det er ulempen ved at have mange mindre lån, fordi du samlet set vil betale høje omkostninger for renter og gebyrer. Hvis du er interesseret i ét samlet lån og dermed spare penge på den lange bane, så kan pengepartner.dk tilbyde dig et favorabelt samle lån. Penge og lån kan tynge meget i mange menneskers bevidsthed, og derfor handler det også om at gøre alt for at få nedbragt sin gæld og dermed sine bekymringer om gæld og økonomi.

Bekymringer om økonomi kan give søvnløse nætter, og det gør det ikke nemmere, hvis du ovenikøbet har lån hos mange forskellige kreditorer. Det gør det svært for dig at overskue, og det kan i værste fald gøre, at du mister modet og motivationen til at få tilbagebetalt på alt din gæld. Et samlelån er derfor noget for dig, som har flere forskellige mindre lån, og som vil have overskud og ro i din økonomi og overblik over, hvor meget du skylder. Med et samlelån har du kun én kreditor, og derfor skal du også kun afdrage til én. Det gør det overskueligt og nemt at finde ud af, fordi du kun skal koncentrere dig om én låneaftale og ikke fem eller mere.

Sådan samler du dine lån

Hvis du er noget til den konklusion, at dine lån skal samles i ét så læs med her og find ud af, hvordan du gør det. Det første du skal gøre er at finde ud af, hvor meget dine lån samlet set er på. Hvis dine lån samlet set løber op i 80.000 kroner, så skal du ansøge om et lån på 80.000 kroner hos pengepartner.dk. De penge, som du låner af dem, er til at betale dine øvrige kreditorer tilbage med. Du låner altså penge for at betale flere mindre lån ud. Du kan vælge at få samlet dine lån på to forskellige måder.

Du kan vælge selv at gøre det, eller du kan få PengePartner til at gøre det. Hvis du selv vælger at gøre det, låner du for eksempel 80.000 kroner af dem, som du derefter selv deler ud på dine forskellige kreditorer. Du kan også få PengePartner til at samle dine lån for dig. Så får du ikke pengene ind på din konto, men de vil sørge for, at dine kreditorer bliver betalt ud, hvorefter du har ét samlet lån, som du skal afdrage på.

Der kan ligge en del papirarbejde i at få betalt alle dine kreditorer ud, og derfor kan du få PengePartner til at ordne det for dig, så du ikke selv skal stå med det arbejde. Hvis du derimod har det bedst med selv at have det i hænderne, så kan du sagtens ordne det selv. Du skal vælge den løsning, som du føler dig bedst tilpas i. Hvis du er i tvivl om, hvad der vil være bedst for dig, så kan du altid søge hjælp og rådgivning, så du træffer et valg på det mest oplyste grundlag.

Fordele ved et samlelån

Der er en nogle fordele for dig ved, at du samler dine lån i ét samlet. En af de store fordele er, at du kan spare penge på renter og gebyrer. En lang række mindre lån har ofte høje udgifter til renter og gebyrer, og derfor kan der altså være penge at hente ved at samle dine lån.

Hvis du er i tvivl om, hvor meget du kan spare med et samlelån, så kan du bruge en låneberegner, som vil vise dig, hvad du kan spare på den lange bane. Du kan også roligt sende en ansøgning om ét samlet lån afsted, da det er ganske uforpligtende. Det kan nogle gange være nemmere at se gevinsten, når man sidder med det skrevet ned.

Du skal dog være opmærksom på, om du har nogle lån, hvori der er stillet sikkerhed, da den type lån ikke kan indgå i et samlelån. Det har ingen betydning, hvor store lånene er, så længe der ikke er stillet sikkerhed i dem, så kan de næsten altså samles til ét lån. Hvis et samlelån lyder, som noget der kan give dig et bedre overblik over din økonomi og lån samt spare dig for penge så undersøg det nærmere og send eventuelt en ansøgning afsted.

Følg
Jyllands-Posten