Direkte

Ineffektive IT-systemer kan koste virksomheder dyrt

Danske virksomheder er nogle af de bedste i verden til at inkorporere ny teknologi, og IT-løsninger spiller en central rolle i den daglige interne infrastruktur. Med andre ord er teknologi ikke længere et værktøj, men snarere en del af virksomheden selv. Det betyder samtidig, at moderne danske virksomheder i høj grad er afhængige af teknologien, og ineffektive løsninger kan få alvorlige konsekvenser for bundlinje og succes.

Opdaterede løsninger er nødvendige

Teknologi spiller uden tvivl en afgørende rolle i den moderne virksomhed, som må gøre en stor indsats for hele tiden at holde sig opdateret på feltet. Det kan være en kæmpe udfordring, fordi udviklingen går så stærkt, og der hele tiden udvikles nye og bedre løsninger. Et forældet eller ineffektivt IT-system kan forhindre virksomheder i at konkurrere på markedet, og derfor er det nødvendigt at omfavne udviklingen for at fastholde en stærk position på markedet.

Integreret IT skaber værdi

Virksomheder drager i dag fordel af at integrere sine aktiviteter i ét samlet Enterprise Ressource Planning-system, der giver medarbejderne overblik over virksomhedens processer. Kort sagt kan medarbejderne hele tiden tilgå relevante, tidstro data, hvilket sparer både tid og ressourcer, fordi den interne videndeling foregår automatisk. På den måde er virksomhedens data altid opdateret, og der kan træffes de rette beslutninger ud fra dette. Et ERP-system skaber værdi, fordi det øger effektiviteten og produktiviteten, hvilken kan skabe bedre konkurrenceevne og styrke positionen på markedet.

Det er dog ikke nok at integrere sine processer i et ERP-system - løsningen skal matche virksomhedens krav og behov. Er dette ikke tilfældet skaber teknologien typisk flere problemer, end den løser. Derfor er det vigtigt at vælge en brancheorienteret ERP-løsning.

En skræddersyet standardløsning

Det mest populære ERP-system lige nu er Microsoft Dynamics 365 Business Central, der er det nyeste skud på stammen fra softwaregiganten. Det er en cloudbaseret løsning, der integrerer alt fra økonomistyring og produktion til CRM og Field Service. Løsningen er en standardløsning, men er samtidig skalerbar, idet virksomheder løbende kan til- og fravælge funktioner. Det betyder, at man på den måde kan skræddersy sin ERP-løsning i takt med at virksomheden vokser eller udvikler sig.

Følg
Jyllands-Posten