<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Direkte

2 Alternative måder at sælge tøj på nettet

Der findes mange tusinder af hjemmesider, hvor du i dag kan gå ind og handle tøj. De fleste af disse såkaldte webshops, har for det meste kun ”almindeligt hverdagstøj” i deres sortiment. På denne side kan du læse om 2 steder som ikke bare har almindeligt hverdagstøj på lageret.

Nethandlen stiger fortsat

De danske forbrugere handlede, ifølge en analyse foretaget af Foreningen for Dansk Internet Handel (FDIH), i det første halvår af 2018 for 63 mia. kr. på nettet. Det betyder at danskernes forbrug er steget med lidt under 12% i forhold til samme periode i 2017. Denne vækst i e-handel glæder Niels Ralund, adm. direktør i FDIH.

Mobil vs. Computer

Analysen viser også, at flere af danskerne vælger at bruge mobilen fremfor computeren når de handler på nettet. I det første halvår i 2018, blev næsten hvert 5 køb foretaget på en mobil. Det er stigning på 40% i forhold til første halvår 2017.

Salg af tøj på nettet

Hvis man kigger på de netbutikker, hvor danskerne handler mest, er det helt klart tøj som kommer i fokus. Danskerne elsker at shoppe tøj på nettet. Det er dog de udenlandske tøjgiganter som danskerne shopper mest hos, når de handler på nettet.

Danske niche butikker er et hit på nettet.

Når danskerne køber tøj fra danske hjemmesider eller webshops, kan der helt klart også ses en stigning hos de små nicheprægede tøjhjemmesider. Herunder kommer der 2 eksempler på 2 danske webshops som sælger nogle lidt specielle produkter, og som begge har nydt godt af denne stigning e-handel.

Sportmonda

Sportsmonda er en ung virksomhed, som er lokaliseret i Glostrup, men sælger deres produkter på igennem deres webshop. Sportsmonda sælger primært sportstøj med tryk. Herunder sælger de holdsæt til fodboldklubber, løbetrøjer til virksomheder, spilletrøjer til gymnasiehold og hold trøjer til esportshold.

Sportsnørderne fra Sportsmonda siger at de helt klart har kunne mærke den stigning der har været i handel på nettet i 2018.

Du kan her læse meget mere om Sportmonda.

Weensu.dk

På Weensu kan alle gå ind og oprette ”deres egen webshop”. Weensu er en online markedsplads, hvor de har et stort fokus på bæredygtighed. Det eneste krav Weensu sætter, hvis du vil være forhandler på Weensu, er at de varer som bliver solgt på deres markedsplads, skal være bæredygtige.

På Weensu, finder du både tøj, sko, accessories, kunst, ting til boligen og meget mere. Ens for alle de varer som bliver solgt på Weensu er dog at de skal både være bæredygtige i den måde de er blevet fremstillet på, og der skal også holdes fokus på bæredygtighed, af alle de mennesker som har været involveret i fremstillingsprocessen, fra start til slut.

Weensu har også mærket stigning

Folkene bag Weensu fortæller at de ligesom Sportsmonda, helt klart også har kunne mærke en kæmpe stigning i e-handelen i 2018.

De fortæller dog også at en stor del af deres stigning i salg, også er kommet fordi der er rigtig mange danskere, som er begyndt at tænke mere på miljøet og derfor gerne vil både købe og sælge nogle bæredygtige produkter.

Har du en sælger gemt i maven?

Er du interesseret i at oprette din egen markedsplads på Weensu.dk, hvor du kan forhandle bæredygtige produkter, eller er du måske bare lidt nysgerrig på hvilke bæredygtige produkter der sælges derinde? Så kan du her læse meget mere om Weensu.

Du har ved at læse denne side, forhåbentlig lært lidt om hvordan det går i den danske e-handel. Og du har også lært lidt om hvilke forskellige muligheder du kan finde når du handler på internettet.

Følg
Jyllands-Posten