<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her
Direkte

2019’s must see serier du allerede nu kan se på Netflix

Vinteren er over os og det betyder tidligt mørke og masser af kulde. Det er begge faktorer der gør at man, mest har lyst til at ligge under dynen med en god serie. Og med 2019’s udvalg af serier kan man med god samvittighed gør det, og samtidig kan man snakke med om frokostbordet på arbejdet.

Netflix

De fleste kender streamingtjeneste Netflix, som bugner af gode film og serier. Og i 2019 bliver ingen undtagelse for platformen, for allerede nu er der masser af nye gode serier at gå i gang med. Så hvis du skal nå at shoppe vintertøjet, eller det sidste udsalg er det nu du skal gå ind på hjemmesiden Care of Carl og få det ordnet. For de gode serier kan være, stærkt vanedannende.

You

Folk I alle aldre er vilde med Netflix’s nye serie ’You’. Og serien skiller sig da også ud fra de andre romantiske serier du kender, for udover at være drøn romantisk er den også ret uhyggelig.

Gamle kendinge som skuespillere 

Og for ’kendere’ af genren har ’You’ nogle af vores yndlings skuspillere med. Seriens hovedrolle spilles af ingen ringere end Gossip girl, lonely boy, og forfatter Dan Humphrey som i virkeligheden hverken er ensom, eller hedder Dan men Penn Badgley. Derudover finder du også Pretty little liars skuespilleren, Shay Mitchell 

En serie om..

Serien handler om den unge mand Joe, som på ydersiden er en helt almindelig fyr. Joe arbejder i en boghandel og her møder han den også meget almindelig pige Guinevere Beck som han bliver besat af. Og besættelsen er ikke bare kort og uskyldig. For Joe begynder at stalke ’Beck’, både på de Sociale medier og i virkeligheden. Han begynder at dukke op steder hun kommer, og finder ud af alt om hendes bekendtskaber. Lige fra veninder til fyre hun ser, og det får fatale konsekvenser.  

Sex education

Netflix nye serie sex education er en sjov serie, men på en måde som man ikke tidligere har oplevet det. For serien er uforudsigelig, og ingen er det man tænker de burde være.
 

En serie om mere end bare sex

Serien handler om den ellers lidt usikre dreng Otis, hvis mor har lært ham alt om sex. Moren er selv sexterapeut, og er derfor meget åben om sex både overfor Otis og alle andre. Morens store begejstring for sex, har haft modsatte effekt på Otis som nu synes at sex er noget af det mest ufede. Faktisk synes han det er så ufedt at, han får kvalme når han skal onanere.
 

Jo, det er også klicheer

Men den rebelske pige Maeve finder ud af Otis store viden om sex, og for at tjene penge starter de sammen en sexklinik op på skolen. Og selvom meget ikke er som man tror, så tager serien også fat i klickeer som den dumme blondine, forældre der ikke vil acceptere deres børns seksualitet, og andre vigtige emner.

Punisher

Marvels egen Frank Castle aka ’The Punisher’ er tilbage, og han er lige så brutal som i første sæson. Og selvom sæson 1 kan være svær at overgå, så har sæson 2 også fået rigtig gode anmeldelser.

Frank er væk i sæson 2

I sæson 2 operere The Punisher under sit nye navn, Pete Castaliogne. Og han lever egentlig et fredfyldt liv på landevejen, men problemerne ser ud til at følge ham. For på en bar møder Frank den unge pige Amy som holder sig for sig selv, og den smukke bartender Beth. Og før Frank ser sig om ender et voldsomt værtshusslagsmål sig, til en ny større sag. Og Frank Jages nu af gamle elitesoldater, og skal samtidige deale med gamle spøgelser der genopstår fra hospitalssengen.

Andre streaming tjeneste

Når du har surfet Netflix tyndt, for spændende, sjove, og lærerige film og serier. Så huske at du inde på Streamingnews.dk, kan læse om alle de nye film og serier der er. Og samtidig sammenligne de forskellige streaming tjenester, op imod hinanden.

Følg
Jyllands-Posten