Direkte

Start året med at få styr på klædeskabet

Et nyt år betyder for meget, at der skal laves mindst ét nytårsforsæt.

En af de helt populære er, at der skal rydde op i klædeskabet. Dette kan være en større opgave, og mange ved ikke, hvordan de bedst muligt skal gribe den an. Lettest er det at starte fra en ende og gøre op med sig selv, om det man står med i hånden, er noget, som man har gået i de seneste tre måneder, og om man kommer til at gå med det igen. Hvis ikke, skal det ud. Læs med her og find flere gode tips til, hvordan du får styr på dit klædeskab.

Sælg ud af tøjet

Det er nemt at skabe en forretning ud af det tøj, som man ikke længere bruger. I dag findes der et utal af muligheder for at sælge ud af sit klædeskab. Du kan blandt andet benytte dig af Den Blå Avis, Tradono, Facebook, Instagram og andre lignende platforme. Det eneste du skal gøre at lægge nogle retvisende billeder op, samt komme med en beskrivelse af tøjet. Herefter er det bare at vente. Når du har fået en henvendelse og aftalt, at en person køber af dig, skal du finde en måde at få det frem til personen. Også her er der mange muligheder. Du kan blandt andet benytte dig af dhl eller dao send pakker.

Doner til velgørenhed

I stedet for at sælge ud af tøjet, kan du også vælge at give det væk. Der findes mange forskellige muligheder for at donere sit tøj. Adskillige steder rundt om i landet finder du store containere, hvor det er muligt at smide sit tøj i. Det tøj der bliver lagt i disse containere, vil blive doneret til mennesker, der lider nød og har brug for tøjet. Du kan også gå ind til næsten hvilken som helt genbrugsforretning. Her tager de også gerne imod brugt tøj. Enten sælger de det videre eller donere det.

Organiser

Når du har fået ryddet godt ud i skabet og doneret eller solgt de ting, som du ikke længere bruger, skal du til at skabe orden i det, der er tilbage. For at gøre dit klædeskab så overskueligt som muligt, er det en god ide at organisere tøjet på en måde, der giver mening for dig. Det kan være efter farve, brug, type eller noget helt fjerde. Der er ikke noget, der er rigtigt eller forkert, så længe det fungerer for dig.

Skriv op hvad du mangler

Efter du har fået styr på, hvad der befinder sig i dit klædeskab, er det en god ide at overveje, hvad du mangler. Der er som regel altid et eller andet, som man mangler i sit klædeskab, og disse ting er gode at skrive ned. På den måde kan du huske, hvad det er, at du er på udkig efter, når du er på shopping. Der er også større chance for, at du ikke ender med at købe noget, som du ikke have brug for, hvis du sørger for at notere de ting, som du rent faktisk mangler.

 

Følg
Jyllands-Posten