Geberit

Velvære rykker ned under bæltestedet

Wellness-bølgen rykker sydpå med en ny intimplejeserie og muligheden for at booke tid til en vanicure. Også derhjemme er der mulighed for at give V-området lidt ekstra pleje og opmærksomhed.

Vores tilgang til skønhed er blevet mere holistisk, og der findes målrettede produkter og behandlinger til ethvert område. Nu også til V-området. Foto: Colourbox
Artiklen er leveret af

21 produkter. Det er ifølge analyseinstituttet Euromonitor, hvad den gennemsnitlige kvinde har på badeværelseshylden. De fleste kan nikke genkendende til shampoo, deodorant og ansigtscreme, men derudover fylder nicheprodukter stadig mere. Vores tilgang til skøn- og sundhed er nemlig blevet mere holistisk, fastslår trendanalysebureauet Mintel i deres rapport om skønhedstendenser. Vi vil have skønhed indefra og ud og hele vejen rundt. Derfor har vi målrettede produkter til nærmest ethvert område og enhver udfordring: Neglene har deres egen olie, læberne deres egen scrub, håret sin egen maske og kavalergangen sit eget serum. Dog er der et enkelt område, som indtil nu har fået begrænset opmærksomhed.

Hos klinik DollFace tilbyder Lillie Østergaard Steffensen og hendes ansatte en såkaldt vanicure, der tager huden i trusseområdet under kærlig behandling.
”V-området har for manges vedkommende måtte nøjes med almindelig bodylotion. Og det er da synd. Hvorfor skal den fine hud i bikinilinjen ikke have samme kærlighed som resten af kroppen og ansigtet?” spørger Lillie Østergaard Steffensen, ejer af klinikken DollFace og ambassadør for den nye intimplejeserie The Perfect V, som omfatter hele skønhedsspektret fra blid vask og rens over serum og creme til fugtspray og skinnende luminizer.

”Navnet er valgt, fordi trekantområdet på en stående kvinde danner et V. Det er altså huden i dette område og ikke ”længere nede”, der er fokus på, og så er produkterne skabt for at tilbyde pleje i en mere skønhedspræget og lækker udgave,” fortæller Lillie Østergaard Steffensen og uddyber:

”Serien er et supplement til din skønhedsrutine – hvis du har lyst. Ligesom du kan supplere din ansigtscreme med en øjencreme.”

Ansigtsbehandling for V-området

Da Lillie Østergaard Steffensen åbnede klinik DollFace for 10 år siden, var hun en af de første i Danmark, som tilbød brazilian wax – hårfjerning i intimområdet med voks.

”Dengang var det typisk københavnerpiger, som var fremme i skoene og kendte behandlingen fra tv-serien ’Sex and the City’. I dag har vi kunder i alle aldre fra 18 til 70 år, og vi behandler både kassedamer, modeller og direktører,” fortæller Lillie Østergaard Steffensen, som siden forsommeren også har tilbudt en såkaldt vanicure.

”Da jeg startede, tilbød jeg en lignende behandling, men den var folk ikke rigtig klar til. Nu oplever vi en overvældende interesse for vanicuren og har allerede rigtig mange bookinger, så jeg tror, der er kommet en større åbenhed og mindre blufærdighed på området,” siger hun og understreger, at en vanicure holder sig til huden uden på.

”Det er en ansigtsbehandling for bikinilinjen, hvor huden eksfolieres under damp, hvorefter indgroede hår og røde knopper renses væk. Derefter bliver der lagt en maske på huden, som også masseres, inden man slutter med serum og creme.”

Har man problemer med indgroede hår eller anden irritation, får man gode råd og vejledning med hjem.

”Tal viser, at 7 ud af 10 kvinder fjerner eller plejer deres hår forneden, og min vurdering er, at 6 ud af de 7 gør det for deres egen skyld. Det handler om pleje, velvære og vedligeholdelse af huden – præcis som på resten af kroppen og i ansigtet,” fastslår Lillie Østergaard Steffensen.

Damp fra Korea eller velvære derhjemme

En af dem, der ikke nøjes med at behandle huden omkring V-området, er skuespiller Gwyneth Paltrow, som fik internettet til at gløde, da hun anbefalede den eksklusive Tikkun Spa i Santa Monica og fremhævede behandlingen Mugwort V Steam Therapy. En vaginal dampbehandling, som efter sigende har været anvendt i Korea i århundreder og foregår på en fin, silkepolstret trone med et hul i midten. Op fra hullet stiger damp fra kogte blade og blomsterknopper fra planten gråbynke, som så virker rensende og hjælper med at skabe hormonbalance i underlivet. Går turen forbi Californien kan der bookes tid på tikkunspa.com, hvor behandlingen fås i fire forskellige varianter (+ en såkaldt A Steam for mænd) og 30 minutter koster 50 dollars.

Geberit AquaClean er et douchetoilet, som rengør dig nænsomt med vand og lun luft efter toiletbesøg og har en særligt ladydouchefunktion til kvinder.
Velvære på hjemmebane

Ifølge en YouGov-undersøgelse, som sanitetsproducenten Geberit har fået foretaget, benytter 51 procent af danskerne toilettet som en lille pause i hverdagen, hvor de kan få lidt ekstra alenetid. Denne pause kan også forvandles til hverdagsvelvære med et douchetoilet som Geberit AquaClean. Efter toiletbesøg gør douchetoilettet dig ren forneden med rent, lunt vand og tørrer dig med varm luft, og imens kan du læne dig tilbage og lade tankerne flyve uden at tænke på toiletpapir eller hygiejne.

”Mange af vores kunder er lidt tilbageholdende, når de første gang skal prøve et douchetoilet. Men når de først har oplevet, hvor rart og opfriskende det er, har de svært ved at nøjes med et almindeligt toilet bagefter. Man føler sig ganske enkelt ikke ordentlig ren med den gammeldags metode, når først man har prøvet med vand,” fortæller teamleder Nina Slothuus fra Geberit A/S.

AquaClean-toilettet har endda en særlig ladydouchefunktion, som rengør kvinder med en særlig blød stråle. Det forvandler den kedelige nødvendighed, et toiletbesøg ofte er, til en daglig velværebehandling.

Følg
Jyllands-Posten
Geberit

Disse investeringer gør din bolig mere værd

Får en vinkælder, en spa eller et douchetoilet værdien af din bolig til at stige? Eller begrænser det i stedet antallet af interesserede købere? Få ejendomsmægler Jesper Nielsens råd til investeringer, der gør din bolig mere værd.
Geberit

Nu kan dit toilet også blive klogere end de fleste

Vil du gøre din hverdag nemmere, dit liv sundere og dit hjem mere klimavenligt, så kan intelligente produkter og apps være vejen frem.
Geberit

Boligtrends 2019: 7 ting du bare må eje i år!

Vil du være med helt fremme på indretningsbeatet, er det disse 7 ting, du ikke kommer udenom i 2019. Ikke nok med, at de gør dit hjem imponerende lækkert – de har også en positiv effekt på din hverdag.
Geberit

For Didde er toilettet blevet en passion

Engang var farven på toilettet det vigtigste, så kom rengøringsvenligheden i fokus, og i dag er hygiejne og velvære i højsædet. For Didde Jul er toilettet en ren videnskab, og det har gjort hende til Danmarks nok mest passionerede toiletsælger.
Geberit

Diætistens bedste råd: Sådan slipper du for mavekneb

Julemaden er hård kost for maven, og mange danskere må bruge ekstra tid på toilettet i disse dage. Her får du diætistens gode råd til en sund og velfungerende julemave.
Geberit

Hjemmet skal tilpasse sig dig – ikke omvendt

Vi ønsker personlige løsninger overalt i hjemmet, og teknologien spiller en vigtig rolle. Fra den rette belysning, som matcher dit lysbehov, til kaffemaskinen, der brygger præcis din favoritkaffe, og toilettet, der giver hvert familiemedlem særbehandling.
Geberit

Fra det eksotiske køleskab til fremtidens toilet

Tag med på en elektronisk tidsrejse tilbage til dengang køleskabet var en sjældenhed - og se, hvilken teknologi der i fremtiden bliver hjemmets nye vidunder.
Geberit

Turister stiller nye, helt specielle krav til Danmark

Turismen er vigtig for Danmark, og for at tiltrække købestærke udenlandske turister fra andre verdensdele, må turistbranchen leve op til de nye og anderledes krav, de har til deres rejsemål.
Geberit

Sådan bliver vi rene - den personlige hygiejnes historie

I dag bliver vand set som et uundværligt element i den personlige rengøring, men sådan har det ikke altid været. Engang blev det ligefrem set som sundhedsskadeligt.
Geberit

Festivalgæster stiller større krav til toilethygiejne

Festivalgængerne stiller større krav til toiletfaciliteterne. Det har fået flere festivaler til at opgradere toiletforholdene. Og Smukfest satser ligefrem på den ultimative toiletoplevelse.
Geberit

Velvære rykker ned under bæltestedet

Wellness-bølgen rykker sydpå med en ny intimplejeserie og muligheden for at booke tid til en vanicure. Også derhjemme er der mulighed for at give V-området lidt ekstra pleje og opmærksomhed.
Geberit

Flere vil have strøm til toilettet

Danskerne har travlt med at bygge nye boliger, og vi lader i høj grad teknologien flytte med ind. Online styring af lys og varme, berøringsfri løsninger og douchetoiletter er blandt fremtidens boligtendenser.
Geberit

Danskerne er nordiske mestre i toiletbesøg

Der er forskel på de nordiske toiletvaner. Danskerne er hurtigst, mens svenskerne bruger tid på at være online.
Geberit

Vand har fået ny status i hjemmet

For mange danskere hænger drømmeboligen tæt sammen med vand. Vi betaler gerne for havudsigt og indretter os med badekar, tempelbruser og douchetoilet. Forskning viser da også, at vand giver psykisk ro og velvære.
Geberit

Hvad skal der til for at ændre vores vaner?

Vaner udgør op imod 80 procent af vores adfærd i løbet af en dag. Derfor er der uanede gevinster at hente for dem, der har evnerne til at påvirke dem bevidst. Her kan det være en stor hjælp at kende til de mekanismer, det hjælper til at fastholde forandringen.
Geberit

Tænk på badeværelset, når du vil fremtidssikre boligen

Når det handler om at øge din boligs værdi på lang sigt, er det ikke lige meget, hvilke forbedringer af boligen, du kaster dig ud i. Især badeværelset er et rum, hvor investering i teknologi og kvalitet har betydning for den langsigtede boligværdi.
Geberit

Sådan får du velvære ind i hverdagen (det tager kun 5 minutter)

Det er de små ting, der gør hele forskellen. Et lille afbræk, der samler tankerne, giver et nyt syn på tilværelsen og øget velvære i hverdagen. Disse tips vil hjælpe dig på vej mod målet.
Geberit

Har du føling med det berøringsfrie hjem?

Der er flere fordele ved at leve i et berøringsfrit hjem. Det handler ikke kun om hygiejne, men også om velvære og om at spare på energien. Og snart kan du nøjes med at tale til dit hjem.
Geberit

Velværelset vinder frem

Badeværelset har fået ny status i boligen og er efterhånden blevet et rum, vi sætter vores personlige præg på i lige så høj grad som stuen og køkkenet. Få indretningsarkitektens og VVS-specialistens bud på de nyeste tendenser.
Geberit

Fra oldtidens til fremtidens toilet

Vi har gjort det alle dage - gået på lokum, wc, das og det lille hus. Vejen til det moderne toilet har været lang. Vi tager det hvide porcelænstoilet for givet, men det er ikke mange år siden, det var anderledes.