Geberit

Tænk på badeværelset, når du vil fremtidssikre boligen

Når det handler om at øge din boligs værdi på lang sigt, er det ikke lige meget, hvilke forbedringer af boligen, du kaster dig ud i. Især badeværelset er et rum, hvor investering i teknologi og kvalitet har betydning for den langsigtede boligværdi.

”Jo dyrere huset er, jo mere forventes det at indeholde et kvalitetskøkken eller luksusbadeværelse, og derfor kan disse rum i nogle tilfælde ligefrem være afgørende for, om fremvisningen af boligen ender med en underskrift på købsaftalen,” siger ejendomsmægler Lone Bøegh.
Artiklen er leveret af

Når du kaster dig ud i renoveringsprojekter i din bolig, vil du selvfølgelig gerne sikre dig at forbedringerne betaler sig. Ikke kun i forhold til den glæde du selv får ud af bolig-opgraderingen, men også hvad angår den langsigtede boligværdi.

Når det komme til at øge husets værdi, er det ifølge ejendomsmægler Lone Bøegh Henriksen fra Home et par tommelfingerregler, du kan følge.

”Først og fremmest gælder det, at jo større forbedringer, jo mere bliver boligens værdi øget,” siger Lone Bøegh Henriksen, der har over 30 års erfaring i faget og flere Home-forretninger i og omkring København. En tommelfingerregel, der særligt gælder meget i Storkøbenhavn og nord for København, understreger hun.

Badeværelset skal signalere kvalitet

Udtalelsen bakkes op af en undersøgelse fra Realmæglerne og BoligOne, der viser, at boliger med en god placering generelt har lettere ved at hente investeringen til et nyt luksusbadeværelse hjem igen.

”Jo dyrere huset er, jo mere forventes det at indeholde et kvalitetskøkken eller luksusbadeværelse, og derfor kan disse rum i nogle tilfælde ligefrem være afgørende for, om fremvisningen af boligen ender med en underskrift på købsaftalen,” siger Lone Bøegh.

Derfor vil renovering af badeværelset, ifølge Lone Bøegh, ofte være en sikker investering, så længe det er stilrent og klassisk.

”Badeværelset skal være enkelt, delikat og signalere kvalitet. Rummet bliver i dag set som det sted, hvor man kan give sig selv lidt ekstra luksus og bare være sig selv og slappe af,” siger Lone Bøegh.

Købere stiller højere krav

Lone Bøeghs erfaring med køberne er, at jo mere presset en hverdag folk har, jo mere pris sætter de på, at badeværelset har en vis standard.

”Det skal være et sted, hvor man for alvor kan få lov at forkæle sig selv, derfor stiller boligkøbere også højere og højere krav til, at rummet bærer præg af noget ekstravagant for eksempel i form af væghængte- og douchetoiletter, berøringsfrie armaturer eller badekar.” 

Nutidens købere stiller større krav til kvaliteten af boligen. En køberskare der kun kommer til at vokse i fremtiden, understreger Lone Bøegh.

Nutidens købere stiller større krav til kvaliteten af boligen. ”Tiden for håndværkertilbud, og boliger, der kræver lidt ekstra istandsættelse, er forbi. Selv de unge førstegangskøbere, der har færre penge at gøre med, foretrækker typisk at spare på kvadratmeterne til fordel for et toprenoveret hjem,” siger ejendomsmægler Lone Bøegh.
”Tiden for håndværkertilbud, og boliger, der kræver lidt ekstra istandsættelse, er forbi. Selv de unge førstegangskøbere, der har færre penge at gøre med, foretrækker typisk at spare på kvadratmeterne til fordel for et toprenoveret hjem.”

Fremtidssikring betaler sig

Derfor er det ifølge Lone Bøegh vigtigt ikke at undervurdere betydningen af at tænke i kvalitet og fremtidssikring, når det kommer til renovering af boligen.

Det er vigtigt løbende at passe godt på sin bolig, så den er i god form den dag, den skal sælges, det gælder også at opdatere sin bolig, så den kan konkurrere med de andre boliger på markedet.

”Det har stor betydning for prisen, at der løbende er blevet taget hånd om ting, der skal fikses. Det signalerer kvalitet og omsorg for boligen og giver potentielle købere tillid til, at boligen er blevet passet godt på. Samtidig skal man ikke undervurdere betydningen af en bolig, der er fulgt med tiden, ved at man har investeret i kvalitetsprodukter, ført strøm de rigtige steder og på andre måder opgraderet den, så den matcher købernes behov,” siger Lone Bøegh og tilføjer:

”Oven i det er der jo hele herlighedsværdien ved en nyistandsat bolig, som man selv kan nyde godt af i den tid, man bor der,” siger hun.

Følg
Jyllands-Posten
Geberit

Disse investeringer gør din bolig mere værd

Får en vinkælder, en spa eller et douchetoilet værdien af din bolig til at stige? Eller begrænser det i stedet antallet af interesserede købere? Få ejendomsmægler Jesper Nielsens råd til investeringer, der gør din bolig mere værd.
Geberit

Nu kan dit toilet også blive klogere end de fleste

Vil du gøre din hverdag nemmere, dit liv sundere og dit hjem mere klimavenligt, så kan intelligente produkter og apps være vejen frem.
Geberit

Boligtrends 2019: 7 ting du bare må eje i år!

Vil du være med helt fremme på indretningsbeatet, er det disse 7 ting, du ikke kommer udenom i 2019. Ikke nok med, at de gør dit hjem imponerende lækkert – de har også en positiv effekt på din hverdag.
Geberit

For Didde er toilettet blevet en passion

Engang var farven på toilettet det vigtigste, så kom rengøringsvenligheden i fokus, og i dag er hygiejne og velvære i højsædet. For Didde Jul er toilettet en ren videnskab, og det har gjort hende til Danmarks nok mest passionerede toiletsælger.
Geberit

Diætistens bedste råd: Sådan slipper du for mavekneb

Julemaden er hård kost for maven, og mange danskere må bruge ekstra tid på toilettet i disse dage. Her får du diætistens gode råd til en sund og velfungerende julemave.
Geberit

Hjemmet skal tilpasse sig dig – ikke omvendt

Vi ønsker personlige løsninger overalt i hjemmet, og teknologien spiller en vigtig rolle. Fra den rette belysning, som matcher dit lysbehov, til kaffemaskinen, der brygger præcis din favoritkaffe, og toilettet, der giver hvert familiemedlem særbehandling.
Geberit

Fra det eksotiske køleskab til fremtidens toilet

Tag med på en elektronisk tidsrejse tilbage til dengang køleskabet var en sjældenhed - og se, hvilken teknologi der i fremtiden bliver hjemmets nye vidunder.
Geberit

Turister stiller nye, helt specielle krav til Danmark

Turismen er vigtig for Danmark, og for at tiltrække købestærke udenlandske turister fra andre verdensdele, må turistbranchen leve op til de nye og anderledes krav, de har til deres rejsemål.
Geberit

Sådan bliver vi rene - den personlige hygiejnes historie

I dag bliver vand set som et uundværligt element i den personlige rengøring, men sådan har det ikke altid været. Engang blev det ligefrem set som sundhedsskadeligt.
Geberit

Festivalgæster stiller større krav til toilethygiejne

Festivalgængerne stiller større krav til toiletfaciliteterne. Det har fået flere festivaler til at opgradere toiletforholdene. Og Smukfest satser ligefrem på den ultimative toiletoplevelse.
Geberit

Velvære rykker ned under bæltestedet

Wellness-bølgen rykker sydpå med en ny intimplejeserie og muligheden for at booke tid til en vanicure. Også derhjemme er der mulighed for at give V-området lidt ekstra pleje og opmærksomhed.
Geberit

Flere vil have strøm til toilettet

Danskerne har travlt med at bygge nye boliger, og vi lader i høj grad teknologien flytte med ind. Online styring af lys og varme, berøringsfri løsninger og douchetoiletter er blandt fremtidens boligtendenser.
Geberit

Danskerne er nordiske mestre i toiletbesøg

Der er forskel på de nordiske toiletvaner. Danskerne er hurtigst, mens svenskerne bruger tid på at være online.
Geberit

Vand har fået ny status i hjemmet

For mange danskere hænger drømmeboligen tæt sammen med vand. Vi betaler gerne for havudsigt og indretter os med badekar, tempelbruser og douchetoilet. Forskning viser da også, at vand giver psykisk ro og velvære.
Geberit

Hvad skal der til for at ændre vores vaner?

Vaner udgør op imod 80 procent af vores adfærd i løbet af en dag. Derfor er der uanede gevinster at hente for dem, der har evnerne til at påvirke dem bevidst. Her kan det være en stor hjælp at kende til de mekanismer, det hjælper til at fastholde forandringen.
Geberit

Tænk på badeværelset, når du vil fremtidssikre boligen

Når det handler om at øge din boligs værdi på lang sigt, er det ikke lige meget, hvilke forbedringer af boligen, du kaster dig ud i. Især badeværelset er et rum, hvor investering i teknologi og kvalitet har betydning for den langsigtede boligværdi.
Geberit

Sådan får du velvære ind i hverdagen (det tager kun 5 minutter)

Det er de små ting, der gør hele forskellen. Et lille afbræk, der samler tankerne, giver et nyt syn på tilværelsen og øget velvære i hverdagen. Disse tips vil hjælpe dig på vej mod målet.
Geberit

Har du føling med det berøringsfrie hjem?

Der er flere fordele ved at leve i et berøringsfrit hjem. Det handler ikke kun om hygiejne, men også om velvære og om at spare på energien. Og snart kan du nøjes med at tale til dit hjem.
Geberit

Velværelset vinder frem

Badeværelset har fået ny status i boligen og er efterhånden blevet et rum, vi sætter vores personlige præg på i lige så høj grad som stuen og køkkenet. Få indretningsarkitektens og VVS-specialistens bud på de nyeste tendenser.
Geberit

Fra oldtidens til fremtidens toilet

Vi har gjort det alle dage - gået på lokum, wc, das og det lille hus. Vejen til det moderne toilet har været lang. Vi tager det hvide porcelænstoilet for givet, men det er ikke mange år siden, det var anderledes.