Geberit

Disse investeringer gør din bolig mere værd

Får en vinkælder, en spa eller et douchetoilet værdien af din bolig til at stige? Eller begrænser det i stedet antallet af interesserede købere? Få ejendomsmægler Jesper Nielsens råd til investeringer, der gør din bolig mere værd.

Artiklen er leveret af

I 1970’erne fik en hjemmesauna boligkøbere til at slå hænderne sammen i begejstring. I dag bliver mange saunaer brugt til opbevaring og anses af de fleste som spild af kvadratmeter. Senere var det den store hjørnespa i badeværelset, der gjorde boligen til noget særligt.

”Spaen er blevet usexet, fordi vi forbinder den med bakterier og bøvlet vedligeholdelse. Hvis der skal være en spa, skal den integreres i udearealerne,” siger ejendomsmægler Jesper Nielsen, ejer af Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen og kendt fra tv-programmer som ’Hammerslag’ og ’I hus til halsen’.

”Det kan stadig betale sig at investere i et eksklusivt badeværelse, men man skal gøre det med nutidige briller på. Tid er en afgørende faktor, og vi vil gerne have wellness og lækkerhed, men det skal være så vedligeholdelsesfrit som muligt,” siger han.

Wauw-effekt og funktionalitet

Boligtrenden ændrer sig hele tiden, og det kan være svært at gennemskue, hvilke indretninger og investeringer der hæver boligens værdi og imponerer interesserede købere.

”Det kan stadig betale sig at investere i et eksklusivt badeværelse, men man skal gøre det med nutidige briller på."
Ejendomsmægler Jesper Nielsen
”Beliggenhed, boligens størrelse, stil og afstand til skole og indkøb er stadig de faktorer, der tæller højest for købere. Forbedringer og gadgets i boligen er nice to have, men ikke det, der lukker handlen,” siger Jesper Nielsen og tilføjer, at herlighedsværdi dog ofte har en effekt – især på mænd.

”Indretning med wauw-effekt kan få mænd til at købe næsten hvad som helst. Kvinder er ofte mere jordbundne og kigger først og fremmest efter funktionalitet. Mens hun har travlt med at tjekke, hvor meget skabsplads, der er, har han næsten sat sin underskrift på købsaftalen, fordi vinkælderen vil imponere alle, han kender,” siger Jesper Nielsen med et smil.

Han har selv investeret i at få udgravet en vinkælder under sin hall.

”Når man investerer i den slags, skal man ikke forvente at få det hele igen, så det skal også være, fordi det giver ekstra værdi for en selv,” konstaterer han.  

Energi og livsstil

Skal fornuften råde er energiløsninger som eksempelvis jordvarme en investering, der kan betale sig.

”I ens boligøkonomi har driftsomkostninger ofte langt større betydning end renter, og det kan derfor være med til at fastholde boligens værdi, at man minimerer udgifterne til el, varme og vand,” siger Jesper Nielsen.

Livsstilsinvesteringer som velindrettede udearealer med flotte træterrasser og andre ting, som det giver god mening at samles om, kan også vække boligsøgendes interesse.

”Mange lever et familieliv på speed, og når vi kommer hjem, har vi brug for at mærke, at livet er andet end arbejde og stress. Derhjemme dyrker vi fællesskabet og de gode oplevelser – og vi køber i høj grad ind på drømmen om det gode liv,” siger Jesper Nielsen, der har dette råd til boligejere:  

”Se din bolig som din egen lille virksomhed, som du skal passe og pleje for at skabe merværdi. Ligesom i en virksomhed gælder det om at lave de rette investeringer og skabe et godt helhedsindtryk.”

 

Denne artikel er sponsoreret af Geberit AquaClean

Geberit AquaClean er et douchetoilet, der giver ren velvære fra start til slut. Du behøver ikke at tænke på toiletpapir, for med et tryk på fjernbetjeningen bliver du vasket nænsomt med lunt vand og lufttørret. Det er både behageligt og hygiejnisk. Læs mere om Geberit AquaClean her

 

Følg
Jyllands-Posten
Geberit

Disse investeringer gør din bolig mere værd

Får en vinkælder, en spa eller et douchetoilet værdien af din bolig til at stige? Eller begrænser det i stedet antallet af interesserede købere? Få ejendomsmægler Jesper Nielsens råd til investeringer, der gør din bolig mere værd.
Geberit

Nu kan dit toilet også blive klogere end de fleste

Vil du gøre din hverdag nemmere, dit liv sundere og dit hjem mere klimavenligt, så kan intelligente produkter og apps være vejen frem.
Geberit

Boligtrends 2019: 7 ting du bare må eje i år!

Vil du være med helt fremme på indretningsbeatet, er det disse 7 ting, du ikke kommer udenom i 2019. Ikke nok med, at de gør dit hjem imponerende lækkert – de har også en positiv effekt på din hverdag.
Geberit

For Didde er toilettet blevet en passion

Engang var farven på toilettet det vigtigste, så kom rengøringsvenligheden i fokus, og i dag er hygiejne og velvære i højsædet. For Didde Jul er toilettet en ren videnskab, og det har gjort hende til Danmarks nok mest passionerede toiletsælger.
Geberit

Diætistens bedste råd: Sådan slipper du for mavekneb

Julemaden er hård kost for maven, og mange danskere må bruge ekstra tid på toilettet i disse dage. Her får du diætistens gode råd til en sund og velfungerende julemave.
Geberit

Hjemmet skal tilpasse sig dig – ikke omvendt

Vi ønsker personlige løsninger overalt i hjemmet, og teknologien spiller en vigtig rolle. Fra den rette belysning, som matcher dit lysbehov, til kaffemaskinen, der brygger præcis din favoritkaffe, og toilettet, der giver hvert familiemedlem særbehandling.
Geberit

Fra det eksotiske køleskab til fremtidens toilet

Tag med på en elektronisk tidsrejse tilbage til dengang køleskabet var en sjældenhed - og se, hvilken teknologi der i fremtiden bliver hjemmets nye vidunder.
Geberit

Turister stiller nye, helt specielle krav til Danmark

Turismen er vigtig for Danmark, og for at tiltrække købestærke udenlandske turister fra andre verdensdele, må turistbranchen leve op til de nye og anderledes krav, de har til deres rejsemål.
Geberit

Sådan bliver vi rene - den personlige hygiejnes historie

I dag bliver vand set som et uundværligt element i den personlige rengøring, men sådan har det ikke altid været. Engang blev det ligefrem set som sundhedsskadeligt.
Geberit

Festivalgæster stiller større krav til toilethygiejne

Festivalgængerne stiller større krav til toiletfaciliteterne. Det har fået flere festivaler til at opgradere toiletforholdene. Og Smukfest satser ligefrem på den ultimative toiletoplevelse.
Geberit

Velvære rykker ned under bæltestedet

Wellness-bølgen rykker sydpå med en ny intimplejeserie og muligheden for at booke tid til en vanicure. Også derhjemme er der mulighed for at give V-området lidt ekstra pleje og opmærksomhed.
Geberit

Flere vil have strøm til toilettet

Danskerne har travlt med at bygge nye boliger, og vi lader i høj grad teknologien flytte med ind. Online styring af lys og varme, berøringsfri løsninger og douchetoiletter er blandt fremtidens boligtendenser.
Geberit

Danskerne er nordiske mestre i toiletbesøg

Der er forskel på de nordiske toiletvaner. Danskerne er hurtigst, mens svenskerne bruger tid på at være online.
Geberit

Vand har fået ny status i hjemmet

For mange danskere hænger drømmeboligen tæt sammen med vand. Vi betaler gerne for havudsigt og indretter os med badekar, tempelbruser og douchetoilet. Forskning viser da også, at vand giver psykisk ro og velvære.
Geberit

Hvad skal der til for at ændre vores vaner?

Vaner udgør op imod 80 procent af vores adfærd i løbet af en dag. Derfor er der uanede gevinster at hente for dem, der har evnerne til at påvirke dem bevidst. Her kan det være en stor hjælp at kende til de mekanismer, det hjælper til at fastholde forandringen.
Geberit

Tænk på badeværelset, når du vil fremtidssikre boligen

Når det handler om at øge din boligs værdi på lang sigt, er det ikke lige meget, hvilke forbedringer af boligen, du kaster dig ud i. Især badeværelset er et rum, hvor investering i teknologi og kvalitet har betydning for den langsigtede boligværdi.
Geberit

Sådan får du velvære ind i hverdagen (det tager kun 5 minutter)

Det er de små ting, der gør hele forskellen. Et lille afbræk, der samler tankerne, giver et nyt syn på tilværelsen og øget velvære i hverdagen. Disse tips vil hjælpe dig på vej mod målet.
Geberit

Har du føling med det berøringsfrie hjem?

Der er flere fordele ved at leve i et berøringsfrit hjem. Det handler ikke kun om hygiejne, men også om velvære og om at spare på energien. Og snart kan du nøjes med at tale til dit hjem.
Geberit

Velværelset vinder frem

Badeværelset har fået ny status i boligen og er efterhånden blevet et rum, vi sætter vores personlige præg på i lige så høj grad som stuen og køkkenet. Få indretningsarkitektens og VVS-specialistens bud på de nyeste tendenser.
Geberit

Fra oldtidens til fremtidens toilet

Vi har gjort det alle dage - gået på lokum, wc, das og det lille hus. Vejen til det moderne toilet har været lang. Vi tager det hvide porcelænstoilet for givet, men det er ikke mange år siden, det var anderledes.