Annonce
JP Aarhus 20 år
Uddannelse

Så er der stor fredagsbar

Verdensmesteren i Kajkagekast bliver kåret, og blandt andre TV-2 står for musikken, når der fredag lukkes op for Danmarks største fredagsbar.

Der er hygge og afslapning i Universitetsparken i dag som indledning på studieåret. Arkivfoto: Anders Find

Fredag afholdes Danmarks største fredagsbar traditionen tro i Århus, og Universitetsparken har aktiviteter for både sports- og musikelskere. Og så er der selvfølgelig øl til studentervenlige priser.Det er 20. gang, at arrangementet afvikles, og alle studerende fra byens videregående uddannelser er inviteret til at samles under åben himmel til fælles øldrikning og hygge. Fredagsbaren arrangeres af Studenterrådet og Aarhus Universitets-Sport.20 idrætsgrene

Studerende dyster i alverdens mulige og umulige idrætsgrene mellem kl. 10 og 17, når Århus Universitets-Sport fejrer årsdagen for Aarhus Universitet.Hele 20 idrætsgrene bliver det til, og blandt andet kåres den uofficielle verdensmester i disciplinen ”Kajkagekast.”

Er man mere øvet i traditionelle sportsgrene som volleyball og fodbold, er der også konkurrencer i det. Kl. 11 åbner Lille Scene i Universitetsparken med en omgang frokostjazz, og indtil kl. 22.15 kan man opleve bands som Kiss Kiss Kiss og Strawberry Blondes. Aftenen rundes af på Store Scene, som gæstes af Aura og ikke mindst århusbandet TV-2.

Der er gratis adgang til pladsen og alle arrangementer på Lille Scene. Adgang til koncerten på Store Scene koster 120 kr., men så er der også gratis deltagelse i idrætsturneringen, der ellers koster 30 kr. Diskoteket Social Club står for efterfesten.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Sket i byen

På skraldejagt i skovbunden

En gruppe børn og voksne var søndag formiddag ude og samle affald i Riis Skov på foranledning af familiemediet "Børnenes Aarhus".
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Sæt strukturændringer i Børn og Unge på standby

Lone Norlander
Enhedslisten opfordrer til, at rådmanden, og de øvrige politikere bag budgetforliget, igen vil lytte til den store usikkerhed og utryghed, som deres beslutning om nedskæringer og ny struktur i Børn og Unge har medført.

Debat: Regeringens spareiver rammer gymnasiale suppleringskurser

Annette Nordstrøm Hansen
Enhver skelen til faglige og pædagogiske hensyn bliver tilsidesat til fordel for jagten på selv de mindste besparelser.
Aarhus' historie
Annonce
Redaktionen anbefaler
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Djævlens bro fører til fransk Catalonien
Det rødgule catalonske flag vajer både på Pyrenæernes nord- og sydside. Men mens de fleste har hørt om det spanske Catalonien, er det franske Catalonien mindre kendt. 
Se flere
Bolig
Guide til fremtidens hygge-begreb: Med ikigai kan du give dit liv personlighed
Ikigai er en japansk livsvisdom, der handler om at søge mening med livet. Begrebet har eksisteret siden oldtiden, men er i dag ved at overgå hygge-begrebet. Her er nogle gode råd til, hvordan du selv kan bruge ikigai i indretningen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her