Annonce
JP Aarhus 20 år
Syddjurs

Nationalpark holder temadag om det gode håndværk

Interesserede og ejere af bevaringsværdige bygninger kan få råd og inspiration til vedligeholdelse.

Temadagen den 22. september foregår på Holmegaard ved Hyldested. Foto: Nationalpark Mols Bjerge

Almindeligt interesserede og ejere af bevaringsværdige huse kan få råd, vejledning og inspiration, når Nationalpark Mols Bjerge inviterer til workshop om parkens kulturarv.

Sammen med Foreningen Stråtag og Verner Nielsen, der er en af ejerne af den bevaringsværdige Holmegaard, hvor arrangementet finder sted, vil nationalparken hjælpe de fremmødte med vejledning til f.eks. at vedligeholde bindingsværk, stråtag eller reparere murværk.

Det foregår lørdag 22. september fra kl. 10-16, når Nationalpark Mols Bjerge holder temadag om bevaringsværdige huse og det gode håndværk.

Dagen begynder med, at Verner Nielsen fortæller om Holmegaard. Efterfølgende vil Foreningen Stråtag give en introduktion til at vedligeholde bevaringsværdige bygninger, inden deltagerne bliver fordelt i fire grupper med hver deres fokus.

Temadagen om bevaringsværdige huse og det gode håndværk har til formål at bidrage med viden til nogle af de mennesker, der ejer bevaringsværdige bygninger, håndværkere og andre, der arbejder med eller har en særlig interesse for godt gammelt håndværk og bygninger.

Nationalpark inviterer til flere informationsmøder om nyt velkomstcenter

Arrangementet er det første af sin slags, men det er tanken at holde årligt tilbagevendende workshops om forskellige relevante emner vedrørende korrekt vedligeholdelse af bevaringsværdige bygninger.

Læs mere om arrangementet på nationalparkens hjemmeside.

JP Aarhus
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Husk at tale med djævlen

Hvis man kun hører sig selv og sine ligesindede, bliver man dummere og dummere for hver dag, der går.
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg
Aarhus' historie
Annonce
Redaktionen anbefaler
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Guide til ski i Grønland: Her er der skisæson både sommer og vinter
Skimæssigt kan Grønland næppe konkurrere med Norge eller Alperne, hvis man foretrækker gode anlæg, store løjper og barer med afterskiing. Til gengæld er naturen i Grønland vildere, og bjergene en stor udfordring. Vi viser vej til fire store skioplevelser. 
Se flere
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere
Rådmand om budget på ældreområdet: »Jeg kan ikke få armene ned«​
I følge rådmand for Sundhed og Omsorg, Jette Skive (DF), har man ikke skullet sluge de helt store kameler på ældreområdet i kommunens budgetforlig for 2019, i betragtning af hvad man var blevet stillet i udsigt. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her