Annonce
JP Aarhus 20 år
Syddjurs

30 forsamlingshuse på Djursland byder på efterårsunderholdning: Søren Ryge, Himalaya-bjergbestiger og masser af musik

Foredraget Rejsen til Nepal kan høres den 1. november i Mesballe Forsamlingshus. Arkivfoto: Alexandra Reynolds

Omkring 30 forsamlingshuse på Djursland byder på over 30 kulturelle arrangementer i løbet af efteråret, når projektet "Liv i forsamlingshusene" igen i år er med til at stable alt fra foredrag til koncerter og madaftener på benene.

Det er Syddjurs og Norddjurs kommuner, der står bag projektet, hvor lokale frivillige bidrager til at stable de mange arrangementer på de forskellige forsamlingshuse på benene.

Liv i forsamlingshusene

Udvalgte arrangementer:

John Mogensen Live - koncert - 21. september i Vejlby Forsamlingshus

Rejsen til Nepal - foredrag - 1. november i Mesballe Forsamlingshus

Erik Peitersen og Nordvestpassagen - foredrag - 8. november i Lime Forsamlingshus

Himalaya - bjergbestigning på verdens tag - foredrag - 16. november i Tved Forsamlingshus

Kukke Smart Band - koncert - 17. november i Fannerup Forsamlingshus

»"Liv i forsamlingshusene" er jo et projekt, der har været afholdt i mange år, fordi det giver kulturelle oplevelser til mange af vores borgere helt tæt på i deres lokalsamfund. Der er mindst 15 huse fra hver kommune, som har aktive medlemmer, der gerne vil være med i projektet, og det styrker kulturen og sammenholdet omkring forsamlingshusene i vores kommune. Vi glæder os derfor over, at årets program viser alsidighed og mulighed for mange spændende oplevelser i efteråret i forsamlingshusene,« udtaler formand for Kultur- og fritid i Norddjurs Kommune, Lars Østergaard, i en pressemeddelelse.

Formand for Plan, udvikling og kultur i Syddjurs Kommune, Riber Hog Anthonsen, stemmer i:

»Vi er meget stolte og glade for "Liv i forsamlingshusene", som giver vores borgere mulighed for at opleve en lang række kulturoplevelser af høj kvalitet i deres nærmiljø. Projektet er med til at aktivere de mange frivillige kræfter i landsbyerne, som engagerer sig og er med til at styrke det lokale sammenhold,der gør landsbyerne til et attraktivt steder at bo.«

Blandt foredragene er bl.a. meteorolog Jesper Theilgaard, der 10. oktober i Rostved Forsamlingshus fortæller om klimaforandringerne og Søren Ryge, der i Koed Forsamlingshus 29. september holder sit foredrag Mennesker i Danmark.

Pavillonen i Grenaa klar med program for efteråret

På musiksiden kan bl.a. opleves Billy Cross 13. oktober i Hammerlev Forsamlingshus og Peter Viskinde Duo 2. november i Gjesinghus.

Se hele programmet på liviforsamlingshusene.dk.

JP Aarhus
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg
Aarhus' historie
Annonce
Redaktionen anbefaler
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere
Restaurantanmeldelse: Karruseltur på Aarhus' nye restaurant og vinbar
Der er masser af god vilje og entusiasme, men for nærværende væsentlig mindre kompetence at finde på Aarhus’ nye franskorienterede spisested. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her