Annonce
JP Aarhus 20 år
Syddjurs

Kolind tripper for at gøre klar til letbanen

Stationen i Kolind er langtfra klar til at tage imod letbanen, når den engang kommer.

De har ventet længe på letbanen på Djursland. Men trods den lange ventetid på den stærkt forsinkede letbaneforbindelse, står stationen i Kolind endnu ikke klar til at tage imod det første tog.

Perronen på stationen skal tilpasses de nye letbanetog, og der skal opføres et toilet. Men Syddjurs Kommune venter stadig på grønt lys fra Aarhus Letbane forklarer borgmester Ole Bollesen (S).

»Det ”go”, vi mangler, er fra letbanesekretariatet, og vi har lige fået at vide, at de er ved at færdiggøre materialet, så vi kan gå i gang. Vi er ikke tilfreds med, at det ikke er gået i gang endnu. Men hvis vi får tilladelsen midt i august, så tror vi, at vi kan blive klar til letbanen,« siger borgmesteren til TV 2 Østjylland.

Aarhus Letbane forklarer, at en intern høring om opgraderingerne af stationen i Kolind og tre øvrige endnu ikke er afsluttet.

»Herefter vil udførelsen af projekterne blive koordineret med de øvrige arbejdere langs banen,« lyder forklaringen i en mail fra Aarhus Letbane.


JP Aarhus

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Debat: Får et enkelt nyt dæk en ramponeret bil gennem syn?

Nils Borring (A), Favrskov | Kasper Glyngø (A), Hedensted | Steen Vindum (V), Silkeborg | Jørgen Gaarde (A), Skanderborg | Ole Bollesen (A), Syddjurs | Uffe Jensen (V), Odder

Det kommunale udligningssystem giver til nogle og tager fra andre. Sådan er det i hovedstaden såvel som i Jylland.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg
Aarhus' historie
Annonce
Redaktionen anbefaler
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her