Annonce
JP Aarhus 20 år
Syddjurs

Biljagt endte i sammenstød efter flugt fra politiet

En mand blev anholdt og sigtet for flere forhold efter en biljagt endte voldsomt i Ebeltoft.

Kl. 10.45 torsdag besluttede en patrulje sig for at lave et rutinetjek af en bil på Elsegårde Skovvej i Ebeltoft. Det udviklede sig hurtigt til en biljagt, da den 26-årige mand bag rattet besluttede sig for at trykke på speederen trods politiets anvisninger om det modsatte.

I sin flugt fra politiet kørte den 26-årige alt for stærkt, og da han kom til en venstrekurve, kunne han ikke kontrollere bilen. Det resulterede i, at bilen skred ud og endte delvist inde på en mark. Herfra forsøgte han igen at komme ud på vejen, hvor han ramte ind i siden på en anden bil med to kvinder på 72 og 74 år.

Her lykkedes det patruljebilen at spærre vejen for den 26-årige, hvorefter de to betjente kunne anholde flugtbilisten. Det viste sig, at han ikke havde noget kørekort, og da han samtidigt så meget påvirket ud, blev han både sigtet for at køre uden førerret og for narkokørsel. Han blev desuden sigtet for ikke at efterkomme politiets anvisninger.

Gemte kokain og kniv under gearstang

Hverken manden eller de to kvinder, han kørte ind i, kom umiddelbart til skade.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg
Aarhus' historie
Annonce
Redaktionen anbefaler
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her