Breaking
Få breaking news via vores app | Få nyheden på mail
Annonce
JP Aarhus 20 år
Syddjurs

Send de ansatte ud at løbe mellem næsehorn og antiloper

Virksomheder kan til maj sende de ansatte ud at løbe stafet i Ree Park.

Årets firmastafet kan i år gå gennem Ree Park. Pressefoto

»Det er oppe i tiden, at virksomheder i en eller anden form har motion på dagsordenen – så hvorfor ikke kombinere det med et sjovt og anderledes firmaarrangement, hvor hele dagen byder på oplevelser?«

Således lyder det fra Birgit Schultz, kommunikationsansvarlig hos Aarhus Motion.

Hvor ofte får man for eksempel lige muligheden for at møde et næsehorn, en giraf eller en antilope på løbeturen?
Kåre Overgård, Edgemo

Hun har selv et svar og peger mod Ree Park ved Ebeltoft, som Aarhus Motion i år har udvidet samarbejdet med, således at der fredag den 4. maj kan holdes Safari-Stafetten for virksomheder. De to partnere kender hinanden på forhånd, for der har nemlig de seneste år været holdt Ree Park Safari Run. Det er der også i år – den 5. maj.

Fakta
Aarhus Motion
  • Aarhus Motion skaber begivenheder, der sætter gang i benene.
  • De står bag flere velkendte motionsarrangementer i Aarhus; herunder DHL Stafetten, Bestseller Aarhus City Halvmarathon, Vinterløbene, name it Børneløbet, Aarhus Mountainbike Challenge og Ree Park Safari Run.
  • Aarhus Motion sender hvert år 85.000 danskere ud at løbe, gå og cykle.

»Ree Park Safari Run plejer at være en succes og henvender sig primært til familier. I år har vi så fået idéen med at lave et arrangement for firmaer,« siger Birgit Schultz.

Der er plads til 300 hold af tre personer. Interesserede virksomheder med mere end tre ansatte kan selvfølgelig tilmelde flere hold.

De deltagende hold kan vælge imellem en fem km stafet i enten løb eller gang. De tre af kilometerne er rundt på stier og broer i selve Ree Park – helt tæt på dyrene. Efter stafetten er der grillbuffet og underholdning.

En del af deltagergebyret går til Ree Parks Karen Blixen Camp Trust, der arbejder med beskyttelsen af truede dyrearter i Kenya.

It-virksomheden Edgemo fra Hinnerup var den første virksomhed på listen over deltagere til det nye firmaløb. Kåre Overgård, der er infrastrukturspecialist hos virksomheden, fortæller, at de ikke behøvede lang betænkningstid, fra de opdagede stafetten, og til de tilmeldte sig:

»Edgemo er en it-virksomhed, og meget af vores hverdag foregår derfor med stillesiddende arbejde – derfor er vi nødt til at komme ud og røre os. Desuden kan vi godt lide, når ”tingene stikker lidt af” ligesom Safari-Stafetten. Hvor ofte får man for eksempel lige muligheden for at møde et næsehorn, en giraf eller en antilope på løbeturen?«

Safari-Stafetten finder som nævnt sted fredag den 4. maj, og virksomhederne bestemmer selv, om de vil komme efter arbejde, eller om hele dagen skal tilbringes i parken.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Kan kvalitet passe på 7-trinsskalaen?

Sebastian Thomassen, formand for Frit Forum Århus stud.scient.pol. ved Institut for Statskundskab, AU

Debat: Lort i Riis Skov

Hendrik Vilstrup, professor, Vestre skovvej 6e, Risskov
Der løber virkelig mange hunde og mennesker i skoven, og begge parter efterlader lort.

Debat: Dobbelt op på barsel

Susan Kronborg Nielsen, folketingskandidat, hovedbestyrelsesmedlem i Radikale Venstre, Skovbrynet 13, Skanderborg
Der skal være lige vilkår for barsel uanset køn.
Aarhus' historie

Kronik: Erindringen om Aarhus kan være tyrannisk

Henrik Wigh-Poulsen | Biskop, Aarhus Stift
Om 20 år vil Aarhus blive ved med at kalde alle dem hjem, der har oplevet lykkelige år her.
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her